Există vreo versiune de skype pentru un powerbook G4 cu 10.5.8 ? Am dat acest powerbook unui var de la tara, am uitat sa ii bag eu skype pe el (n-am incercat niciodata deci nu stiu daca merge). I-am zis aseara sa downloadeze de pe site-ul oficial, i-am zis cum sa il bage in applications, insa zice ca nu face nimic cand da pe el (probabil nu o fi compatibil cu ppc ma gandesc).
A luat si niste casti normale cu jackuri mai ieftine or fi bune pentru powerbook?
Skype nu mai are suport pentru ppc. La capitolul casti, atata vreme cat dimensiunea jack-ului e cea adecvata, nu au de ce sa nu mearga. Eu am chiar un set de casti usb si le folosesc la un iBook G3.
A luat si niste casti normale cu jackuri mai ieftine or fi bune pentru powerbook?
Casti da, microfon de la casti nu prea (daca e condensator simplu cu mufa jack).
Pe intrarea aia iti trebuie semnal pre-amplificat.
Microfon pe USB e altceva. Daca e recunoscut corect de mac, va merge.
De când a cumpărat Microsoft-ul pe Skype, au schimbat protocolul (comunicația nu mai este directă ci trece întotdeauna printr-un server Microsoft pentru a putea fi contorizată și eventual înregistrată) și serverele noi de autentificare nu mai acceptă clienții vechi de Skype.
Se poate loga orice client, insa trebuie tras in piept serverul de microsoft asa:
I simply used TextEdit to modify info.plist as you instructed… replacing all instances of 2.8.0.866 with 6.15.0.334.
To get there, I right-clicked Skype in my Applications folder, clicked the Show Package Contents. Double-clicked “Contents” folder and edited and saved info.plist.
AM modificat eu si i-am trimis. Merge. Se aude cam prost, are netul varza din pazate orange pe stick. Video nu merge, are o camera pe usb logitech dar credc a nu e prea compatibila. E bine ca merge si asa. Multumesc.
AM modificat eu si i-am trimis. Merge. Se aude cam prost, are netul varza din pazate orange pe stick. Video nu merge, are o camera pe usb logitech dar credc a nu e prea compatibila. E bine ca merge si asa. Multumesc.
Daca zici ca are netul prost, mai bine sa nu lase camera cuplata, ca papa din banda de net.