Conexiune bluetooth nereusita
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Aberdeen
Macuser din: 21.09.14

Salutare. Detin un Iphone 5s 16 gb si nu reusesc sa-l conectez la un Macbook air deloc. Fac pair-ing de pe mac, dau asociere de pe iphone dar tot imi arata neconectat. Daca selectez numele mac-ului din iphone imi spune conexiune nereusita : (numele mac-ului) nu este admis. Din prima zi de cand l-am luat nu am reusit sa-l conectez cu nimic. Am intrat pe apple am urmat pasii dar degeaba. Mai am vreo solutie inainte sa-l duc la garantie?

Semnătură 

Macbook air 13’/ i5 / 4Gb/  SSD 128 Gb/ HD 4000
Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Am uitat sa precizez ca nici nu imi detecteaza vreun dispozitiv cu bluetooth on. Am incercat sa trimit niste poze catre un polaroid printer si nu gaseste nimic. Imi e ciuda ca mai am un telefon antic cu bluetooth si ala detecteaza orice.

Semnătură 

Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

du-l la garanție…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

iPhone nu era pretentios cu ce dispozitive se asociaza?
Pt. securitate, parca nu puteai sa transferi de exemplu documente pe / de pe el via BT.
@Adelyn Nu se asociaza nici macar cu o simpla casca BT?
Iar la MacBook ar trebui sa se asocieze, dar pt. retea personala BT (BT PAN - internet tethering, asta am incercat doar).
Rade toate tentativele de asociere de pe ambele device-uri (forget / delete device) si ia-o de la zero.
Cateodata se agata la asociere.
De asemenea, inchide alte conexiuni BT, daca exista (mouse, tastatura). Lasa doar iPhone si MacBook pt. test.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Nu am niciun device conectat la mac prin bluetooth, si chestia e ca acum am incercat cu un 5c si la fel face. Am incercat cu un sony k770i care il tin in caz de urgente si merge cu acest telefon sa trimit, sa primesc, sa-l folosesc ca remote etc. 5c-ul nu l-am conectat niciodata la acest mac pentru ca e chizitionat recent si am zis sa incerc si cu asta si la fel face. Exclud varianta unei probleme la bluetooth-ul din mac pt ca merge cu alte dispozitive si telefoane. Deci 2 telefoane noi noute nu le pot conecta la mac. Ciudat!

Semnătură 

Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

I-ai băgat cumva un cod de securitate?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Nu am introdus niciun cod pe el si nici nu mi-a cerut vreodata. telefonul este exact cum a venit.Acum sunt doua cu aceeasi problema. O sa incerc si maine Ipad-ul sa vad daca se conecteaza la mac. Deja sunt curios.

Semnătură 

Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Nu sunt singurul cu aceeasi problema. Din ce m-am documentat se pare ca Apple nu a mai introdus functia de transfer de fisiere prin bluetooth. Au suport doar pt: HSP/HFP (Headset Profile / Hands Free Profile, for phone calls) - A2DP/AVRCP (Advanced Audio Distribution Profile / Audio Video Remote Control Profile) for stereo music, HID (Human Interface Device) for keyboards.

Semnătură 

Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.12

Ai incercat sa transferi prin AirDrop?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Aceasi problema,am un iPhone 5 A1428 si nu se conecteaza la macbook-ul meu (cel din descriere).
Am incercat toate metodele,dar nimic. Cateodata se conecteaza singur la laptop dar numai cand are chef,dar nu tine mult, max 5 secunde.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]