A sosit la Chisinau tehnologia CDMA 2000 EV-DO care permite trasferare internet 153kbps upload si 2,4 mbps download. O vrau si eu ca alternativa la 56 k. O mica problema, modelul care sa vinde aici NU E MAC COMPATIBIL. Nu stiti unde sa puote de gasit asa ceva dar mac compatibil (si in Romania, se intelege… Multumesc.
Toate modem-urile CDMA EV-DO din piata estica sunt suportate pe Mac OS, cu mici modificari. Specifica si ce tip de modem ai, pentru a putea primi suport ca lumea.
Convorbirile pe Skype sunt influentate daca faci download masiv, deoarece omori si upload-ul.
sigxcpu
Cred ca nu ai citit bine enuntul problemei. El nu are banda full-duplex, are o banda separata pentru upload si alta (la fel, separata) pentru download.
(cum este la noi cu ADSL-ul)
reberto
S-ar putea sa ti se intample urmatorul lucru:
Tu sa-l vezi foarte bine pe prietenul tau, dar acesta sa te vada ori sacadat ori uneori sa se intrerupa convorbirea.
sigxcpu
Cred ca nu ai citit bine enuntul problemei. El nu are banda full-duplex, are o banda separata pentru upload si alta (la fel, separata) pentru download.
(cum este la noi cu ADSL-ul)
reberto
S-ar putea sa ti se intample urmatorul lucru:
Tu sa-l vezi foarte bine pe prietenul tau, dar acesta sa te vada ori sacadat ori uneori sa se intrerupa convorbirea.
am intales.multumesc pentru raspuns.Da pentru modem am hotarit sa eau telefonul ala in dotatia cu pachet care se pare ca e compatibil, deoarece 153/153 kbps ma ajunge pentru skype, mai ales ca eu folosesc numai audio, fara video. Conexiunea moldoveneasca la 56k nu ajungea nici pentru asta.