Acum cateva zile un utilizator nou pe forum a cerut informatii si ajutor in legatura cu trecerea pe Mac, el fiind un utilizator avansat pe Windows. In discutie mai era vorba despre un MacBook Air comandat de la Telekom. De ieri nu mai pot accesa discutia respectiva (folosind link-ul discutiei) si nici daca merg la profilul meu si vizualizez toate mesajele scrise de mine, nu mai apar mesajele postate in cadrul acelei discutii. Titlul discutiei a fost “info macbook air Telekom - rog ajutor”. Cand incerc sa accesez link-ul catre discutia respectiva (fiind logat pe forum), primesc eroarea “Nu ai autorizarea să efectuezi această acţiune”. Daca incerc sa accesez link-ul cand nu sunt logat, imi apar campurile pentru login, iar dupa login primesc aceasi eroare.
Discutia respectiva a fost aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/49782/
Ce s-a intamplat cu discutia respectiva? Am fost curios sa vad daca a mai scris ceva utilizatorul respectiv, dar cum am scris mai sus, am constatat ca discutia nu se poate accesa.