novice - Cont/ Functia de autoaranjare foldere/ fisiere, redimensionare ferestre
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.12.14

Buna ziua,
Mac book air (OS X 10,9; Yosemite) + iPad

> ... toate pe acelasi cont dar cu destinatii diferite…
Vreau trei conturi diferite (acces independent pentru fiecare membru din familie) - este suficient sa-mi fac trei conturi diferite? (stiind ca fiecare unitate, la prima utilizare, a “beneficiat” de aceleasi date de cont)

> Unde gasesc functia de autoaranjare foldere/ fisiere?
  > care este functia care sa-mi parmita sa am aceleasi dimensiuni ale unei ferestre
La fiecare deschidere sunt obligat sa redimensionez ferestrele, sa setez autoaranjarea intr-un folder etc… Dupa redimensionarea ferestrei icon-urile raman gramadite intr-un colt… Dupa un copy - paste, de mai multe fisiere, raman fisiere care nu se vad…

Am schimbat Microsoft Surface 3 cu un Mac Book Air - nu mi a placut hardware-ul (destul de incomod si putin fiabil (...), un pic zgomotos, o baterie care se descarca destul de repede… etc)
La nivel de confort (utilizare soft) Windows - ul il gasesc superior… prea multe “gesturi” in Yosemite/ OS X ...

Multumesc

PS - exista o rubrica pentru cei ca mine, debutanti…?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la mulți ani!
pentru cei ca tine, cel mai indicat este http://www.iscule.ro unde găsești Ghidul Macuser - free, gratuit, cu muuuulte răspunsuri

(încearcă Finder / View / Show view options)