Ajutor in instaltarea Windows-ului via Bootcamp
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.01.15

Salut. Detin de aproximativ o luna un macbook pro 17 inch, 2007. Cand l-am cumparat, fostul propietar instalese si Windows-ul pe el,insa am reinstalat sistemul de operare, si am sters si partitia cu windows. In urma multor incercari, si tutoriale de a instala windows-ul prin bootcamp, am ajuns aici pentru a va cere ajutorul.
Problema pare relativ simpla, insa NU pot bifa optiunea de a instala Windows-ul. Care este problema? Mentionez ca am instalat pe el Yoseminte 10.10.1, partitia in care doresc sa instalez windows-ul este in format fat.  Am atasat o poza.
Astept un raspuns.
https://photos-5.dropbox.com/t/2/AAAKoknGQwQejFn5zyTPiNjZKWPGPTFuUYr7EVKuZ1Nf2Q/12/112976325/png/32x32/3/_/1/2/Screenshot 2015-01-01 18.22.39.png/CMXD7zUgASgB/qbkYetAKy58heeh2XQRFuEstPy2qxA9rfRvCdD0nUXk?size=1600x1200

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu sunt eu cel mai in masura sa raspund, nu am pus niciodata Windows prin Bootcamp, dar as zice ca trebuie sa-l lasi pe Bootcamp sa faca partitia pt Win. Adica, sterge aia FAT pe care ai facut-o si mai baga o fisă.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Salut,
Cand incepi procesul de instalare Windows prin Bootcamp, OSX trebuie sa aiba o singura partitie. Cu ajutorul bottcamp-ului iti vei redimensiona partitia si vei avea optiunea sa instalezi Windows-ul.
Cand rulezi Windows installer, o sa te puna sa-ti alegi partitia pe care vrei sa instalezi. Alegi “BOOTCAMP” iar daca primesti o eroare, formateaza partitia in format NTFS.

Succes

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
remuszica - 01 Ianuarie 2015 05:39 PM

Salut. Detin de aproximativ o luna un macbook pro 17 inch, 2007. Cand l-am cumparat, fostul propietar instalese si Windows-ul pe el,insa am reinstalat sistemul de operare, si am sters si partitia cu windows. In urma multor incercari, si tutoriale de a instala windows-ul prin bootcamp, am ajuns aici pentru a va cere ajutorul.
Problema pare relativ simpla, insa NU pot bifa optiunea de a instala Windows-ul. Care este problema? Mentionez ca am instalat pe el Yoseminte 10.10.1, partitia in care doresc sa instalez windows-ul este in format fat.  Am atasat o poza.
Astept un raspuns.
https://photos-5.dropbox.com/t/2/AAAKoknGQwQejFn5zyTPiNjZKWPGPTFuUYr7EVKuZ1Nf2Q/12/112976325/png/32x32/3/_/1/2/Screenshot 2015-01-01 18.22.39.png/CMXD7zUgASgB/qbkYetAKy58heeh2XQRFuEstPy2qxA9rfRvCdD0nUXk?size=1600x1200

Da pe “Remove Windows 7 or later version”, din BootCamp, si refa din nou partitia de Windows tot cu acelasi utilitar dupa ce termini de inlaturat partitia veche. Ar trebui sa mearga!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •