iphone 4 problema cont icloud
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.11.10

Salutare si la multi ani

Problema mea este putin cam ciudata si nu reusesc ca sa-i dau de cap. O prietena a cumparat in 2013 prin firma un i4 de la orange, dupa aproape 1an telefonul a fost schimbat cu unul nou pentru ca cel vechi avea niste probleme, cand a primit telefonul ea si-a bagat contul de appstore in telefon ca sa-si descarce lucrurile necesare. Toate bune si frumoase pana acu’ cateva zile cand nu mai putea sa faca update la niste aplicatii si s-a gandit sa-l reseteze, dupa ce a fost resetat telefonul i s-a cerut contul de icloud. A incercat sa bage mailul cu care descarca apps din appstore dar nu a mers, problema este in felul urmator, eu am telefonul langa mine. Daca ma loghez pe contul de icloud cu mailul care era in appstore merge fara probleme, pe itunes ma pot loga cu contul, pe icloud la fel, find my phone nu e activ. Chestia ciudata este ca la icloud apare terminatia mailului pe care-l il detine si ea, chiar si litera de inceput este la fel, ea nu are decat 2 adrese de mail, una incepe cu alta litera si cealalta care ar trebui mearga pe telefon.
Tin sa precizez ca telefonul nu este furat, nu a fost logat alt cont pe el decat cel de appstore, nu stie daca avea icloud active, am actele la el dar a expirat garantia.

In cazul de fata ce am de facut ca sa pot scoate contul, am dat forgot password din itunes cand era telefonul conectat dar nu primesc niciun email, eu am ajuns la concluzia ca ar fi alt cont dar nu ma prind de ce ma pot loga pe icloud cu contul care merge si pe appstore, ce coincidenta ar exista sa fie un alt email care incepe cu i si se termina cu .ro? Eu am zapacit-o ca sa-mi confirme daca a dat telefonul altcuiva sau a setat altcineva un email pe telefon ori alte chestii de genul, a zis ca nu, ea a facut contul si e singurul care a fost logat pe telefon. Unde pot trimite un email la apple ca sa-mi scoata contul, deocamdata actele nu-s langa mine dar pot face rost de ele, mai am vreo sansa pentru deblocare, multumesc anticipat.