pentru fotografie am auzit de vreo 150 - 200 euro pret de baza. de aici poti merge mai sus. pentru filmare, daca se face in echipa cu fotografia, tot cam 150-200 pret de baza parca.
pentru fotografie am auzit de vreo 150 - 200 euro pret de baza. de aici poti merge mai sus. pentru filmare, daca se face in echipa cu fotografia, tot cam 150-200 pret de baza parca.
Nu e mai sus pretul la video? Ca e mai mult de munca si in timpul filmarii (tre sa stai cu maneaua in creier) si dupa. Intreb si eu…
... cam in jur de 100-150 de euro se cere in Arad la o filmare de nunta ... mie personal, mi se pare mic pretul ... dar sunt multi “smecherasi” sau “putzoi din astia mici” (scuzati expresia, dar altfel nu le pot spune) care vor “sa sparga” piatza si filmeaza super ieftin sa aibe ei cat mai mult de lucru ...
Din pacate va cam puteti inchipui cam ce calitate are filmul final, cam cum arata editarea, calitatea sunetului, etc. Practic baietzii “smecheri” trag ceva cu camera si mai baga ei niste fillmuletze cu efecte luate de pe net, care nu se potrivesc deloc cu nunta ce au filmat-o ... si gata nunta pe DVD ...
DVD-urile arata jenant, penibil; meniuri oribile; toate de prost gust ... iar cei care iti fac ceva de calitatea nu prea isi permit sa ceara mult ca toata lumea vede anunturile acestor “pusti minune” care fac totul la 100 de euro ...
in mod normal (cel putin din punctul meu de vedere) pentru o nunta un tarif normal ar fi in jur de 250 de euro (filmat + editat + 2 exemplare DVD nunta cu carcase si discuri personalizate). Pentru ceva mai deosebit (multicamera, efecte speciale, sunet DD 5.1, slideshow cu poze de la nunta, etc) un pret normal mi s-ar parea in jur de 400 de euro ...
si zic chestiile astea avand in vedere ca tocmai lucrez la nunta sorei mele ... si stiu cat e de lucru
ar mai fi o chestie. am vazut ca apar din ce in ce mai multe agentii care organizeaza evenimente de genu asta. o solutie ar fi ca cine vrea sa faca treaba cu filmatu sa vorbeasca direct cu agentiile astea. sunt convins ca daca ai un portofoliu pe masura poti deveni colaboratorul lor. si nici nu mai ai batai de cap cu cautatu clientilor. si pana la urma smecherashii o sa dispara one by one
da ar fi o idee buna chestia cu agentiile matrimoniale ...
sper sa nu gandeasca sefii agentiilor la fel ca marea parte a patronilor din romania (adica salarii mizere indiferent de calitatea muncii prestate si de calitatea omului) ...