Iarasi probleme… aceleasi!!! Apple a cam luat in bascalie ultimele doua update-uri de sistem… . Parerea mea.
Daca Leopard a fost un os excelent, Maverik si din cate vad Yosemite au venit si cred ca vor ramane cu probleme. Pentru unul ca mine care se pricepe mai putin (spre deloc) la dedesubturile sistemului de operare incepe sa devina frustrant! Noroc cu useri priceputi care desi nu au nici un beneficiu, sunt de acord sa ajute!
Iata ce zice Disk Utility:
Verifying permissions for “OsX Yosemite
”Warning: SUID file “System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent” has been modified and will not be repaired.User differs on “private/var/db/displaypolicyd”; should be 0; user is 244.Group differs on “private/var/db/displaypolicyd”; should be 0; group is 244.
Permissions verification complete
Repairing permissions for “OsX Yosemite
”Warning: SUID file “System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent” has been modified and will not be repaired.User differs on “private/var/db/displaypolicyd”; should be 0; user is 244.Group differs on “private/var/db/displaypolicyd”; should be 0; group is 244.Repaired “private/var/db/displaypolicyd”
Permissions repair complete
La fel ca la posturile anterioare, aplicatiile se deschid doar in primele minute de la boot. SI DOAR O SINGURA DATA! Dupa care doar topaie in bara si… Force Quit! Nici macar nu pot inchide programele! Exemplu: dupa ce am scris un disc, Toastul se blocheaza! Azi am vazut ca a aparut un update, l-am facut dar nu s-a rezolvat!
Nu ma pot intoarce la Leopard din cauza unor Plug-inuri care nu merg cu versiunea aceea de os x si care nu au fost chiar ieftine… .
Sunt din ce in ce mai dezamagit ... .
Daca ma puteti ajuta cumva, va multumesc anticipat!