Mac mini nou sau macbook sh ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.15

Salut,

Va rog frumos un sfat pt un incepator: ce v-ati lua daca ati fi in locul meu si in limita de buget de ~ 2500 ron:
- mac mini nou cu garantie 2 ani (1.4 G, ram 4, hdd 500) la care pot atasa periferice ieftine de la un PC
Sau
- macbook sh din anul 2010, 13”, 2G, ram 4, hdd ~ 320

Destinatia va fi pt creare de aplicatii.

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Ny123 - 06 Ianuarie 2015 10:13 AM

Salut,

Va rog frumos un sfat pt un incepator: ce v-ati lua daca ati fi in locul meu si in limita de buget de ~ 2500 ron:
- mac mini nou cu garantie 2 ani (1.4 G, ram 4, hdd 500) la care pot atasa periferice ieftine de la un PC
Sau
- macbook sh din anul 2010, 13”, 2G, ram 4, hdd ~ 320

Destinatia va fi pt creare de aplicatii.

Multumesc

Mac Mini Late 2012 :)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Si eu votez tot pentru Mac Mini, iti faci treaba cu el foarte ok, mai ales daca-i pui un monitor mare (duce pana la 1920x1200 pe HDMI/DVI si 2560x1600 pe Thunderbolt/Mini DisplayPort).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Depinde de ceea ce vrei.. Vrei mobilitate, e clar ca un portabil cu avantajele si dezavantajelel lui.

Vrei sa stai la birou si sa nu-ti crape scula? Un mini, dar nu cu periferice ieftine, ca nu iese foarte bine… Gasesti pe aici SH tastaura si șoarece.
Ia-ți wireless, e mai practic.

Daca-ți iei mini, poti să atașezi 2 monitoare. E bine sa fie acelasi producător, aceeasi serie și acelasi model.
Cu monitore de 19 cum am eu e perfect pentru birou.

Spor

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.15

Multumesc tuturor foarte mult de sfaturi !
O sa iau mini.