Apple TV - Cine ma poate ajuta, va rog (sacadeaza).
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.01.15

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc o solutie.
Am un iMac (ultimul model de 21.5”) si mi-am cumparat un Apple TV sa vad filmele de pe calc.
Sunt foarte dezamagit pentru ca se vede sacadat.
Am schimbat chiar si televizorul (am luat un model nou) gandindu-ma ca asta este cauza dar degeaba.
-Va rog ajutati-ma si pe mine cu o solutie ca sa pot vedea filmele cum trebuie.
PS. Multumesc.

[ Modificat: 09 Ianuarie 2015 01:24 PM de hamilton ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Fa un test si conecteaza apple tv-ul la reteaua ta prin cablu si vezi daca mai sacadeaza .

P.S. dezactiveaza pe viitor tasta “caps” e mult mai usor de citit wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

IN LOC DE TELEVIOZR TREBUIA SA CUMPERI ROUTER!

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

dezactiveaza bluetooth-ul de la imac , vezi daca mai sacadeaza si asa , dupa ce bineinteles ai incercat toate celelalte sfaturi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.08.08
Danyx - 08 Ianuarie 2015 04:56 PM

Fa un test si conecteaza apple tv-ul la reteaua ta prin cablu si vezi daca mai sacadeaza .

P.S. dezactiveaza pe viitor tasta “caps” e mult mai usor de citit wink

Dacă poți conectează atât ATV-ul cât și imacul prin cabluri eternet prin Router. E foarte important să n-ai pierderi. Dacă vrei dă-mi un PM și stăm de vorbă...

Semnătură 

Ioan Nicut

Coach de Relații, Autor, Povestitor

Iphone5s 32 GB
Macbook Air 11” 2013, 4 GB RAM, SSD 256 GB
Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, Fusion Drive 1TB
Apple Thunderbolt Display 27-inch (2560 x 1440)
Apple Cinema Display 20-inch
Time Capsule 2nd Gen
Airport Express 1st Gen

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
sorin - 08 Ianuarie 2015 06:59 PM

dezactiveaza bluetooth-ul de la imac

De ce ?

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05
hamilton - 09 Ianuarie 2015 01:21 PM
sorin - 08 Ianuarie 2015 06:59 PM

dezactiveaza bluetooth-ul de la imac

De ce ?

Uite : http://iphone.appleinsider.com/articles/14/02/05/apple-says-turning-off-bluetooth-may-improve-airplay-mirroring-on-latest-macs

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Nu stiam ! smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.08

Am aceeasi problema. De 2 zile caut o solutie si nu o gasesc.
Am incercat cred aproape toate solutiile posibile de pe net.

Normal, primul lucru a fost sa dau vina pe router (cu toate ca mirroring-ul de pe iphone/ipad merge perfect).
Am conectat ATV3-ul prin cablu. Am schimbat router-ul actual (ce e drept este pe 2.4Ghz) cu un TimeCapsule late 2009, conectand atat ATV cat si Air-ul pe 5Ghz. Avand practic urmatorul setup: MacbookAir 2013 > Airport.5Ghz > Apple Tv. Rezultatul ? Dezastruos !! Cateodata un film merge cursiv 5-6 secunde legate, cateodata deloc. Pur si simplu e greu sa nimeresti ceva cu cursorul. Am incercat inclusiv Extend desktop, force 720p. Nimic.

Am incercat si cu AirParrot, nici o diferenta. Incercat si PC cu Airparrot prin cablu > router > ATV cablu. La fel..inutilizabil pe mirroring.
Parca nu as cumpara alt router mai performant doar asa de teste. Cel actual merge impecabil, ar fi prima problema cu el + ca banuiesc TimeCapsule late 2009 (5GHz) pe post de router ar fi trebuit sa functioneze.

Idei ? Il arunc ? Si caut un hdmi mai lung ? :d

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Daca sacadeaza la un ISO BlueRay (imagine de peste 30 GB), este normal. In schimb, daca iti sacadeaza la filme 720p, atunci ai o problema cu reteaua.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Eu folosesc ap tv cu un NAS, espe pe wifi 2,6 nu am problem video pana in 4GB (720P) al meu e modelul atv2 deci oricum nu stie mia mult de 720 P. A facut figure de cateva ori dar era din cauza routerului, mai exact wifi-ul ruterului. Daca poti foloseste cablu, e mai sfant. Nu mai am mac deci nu pot testa, tu faci mirroring , daca reulezi din libraria ITunes de pe mac e la fel ?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.08

La 720p sacadeaza la mirroring.
Daca fac streaming din iTunes merge si la 1080p perfect (sta cateva secunde pana incarca un pic continutul dar dupa aia merge ceas). La streaming totul este pefect, merge ca in manual…cand vine vb de mirroring atunci se strica treaba.
Am setat ATV-ul sa faca output pe 720p catre tv si intr-adevar s-a imbunatatit considerabil conexiunea. cursorul pe mirroring incepe sa mearga cursiv. in schimb la vizionare media tot nu am un framerade decent cat sa nu te doare capul cand vizionezi ceva.

@D_A_N… bun, asa am zis si eu ca am probleme cu reteaua, dar am incercat pe Airport(timeCapsule) pe 5GHz, la fel. Am schimbat canalele. Am legat ATV-ul prin cablu de router. Din pacate nu am adaptor LAN la Macbook sa il pun si pe asta pe cablu, dar am incercat din PC(AirParrot) prin cablu.

Totul este perfect la streaming de continut din iTunes sau de pe iphone/ipad. Mai ramane sa incerc si cu un alt Macbook. Poate Air-ul meu 2013 nu duce…alta varianta nu vad.