ajutor achizite ipad air
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.12.14

Dupa cum am scris si in titlu doresc sa achizitonez un iPad Air. Sunt in dilema intre cele 2 versiuni 1 si 2. Am observat ca plusuri pentru Air 2 ca are fata de 1 2gb RAM, procesor A8x, ecran antireflexiv, iar Air 1 tine mai putin bateria. Doresc sa stiu parerea posesoriilor daca sunt diferente majore intre cele 2 tablete nu doar teoretice si daca se merita diferenta de pret. Multumesc mult!

Semnătură 

MacBook Pro |  MacBook Air |  Iphone 4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Eu am Air 1. Legat de baterie, nu stiu ce sa zic. La mine tine cu mult peste specificatiile Apple. Adica o medie ar fi cam de 17 ore. Acum e la 72% si la usage scrie 7 ore iar la stand by 18 ore.
Eu as merge pe Air 2 din considerente de tehnologie noua.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Cum se aude muzica in casti si in boxe? comparativ cu alte deviceuri?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

se aude mai bine decat pe un laptop mid range.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

eu am un pro late 2011 si se aude mult mai slab atat in boxe cat si in casti ca un mac air late 2011. De aceea intrebam.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

in general nu prea merita sa te zgarcesti pentru cei 20% sau chiar mai putin. Vei recupera cei 20% prin viata mai lunga a tabletei, va fi compatibila mai mult timp cu io-urile si aplicatiile plus un pret mai mare la vanzare. Eu am luat de curand ipad mini 2 si nu 3 pentru ca in afara de amprenta nu are nimic in plus. Si vroiam neaparat un mini

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K