2 din 3
2
Una ca asta n-am mai vazut!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06
.ral:cr - 04 Martie 2007 04:44 PM

cred ca kata glumea LOL

vibratiile cresc doar daca cd-ul nu e simetric, iar eticheta banuiesc ca este. de bradut nu stiu, n-am vazut.
eu daca vreau sa-mi protejez cd-ul il rup in doua si-l arunc la gunoi.

In general nu glumesc, sau cand o fac este evident.
Personal, nici etichete nu lipesc pe discuri. Ori scriu cu un marker permanent pe suprafata superioara, ori daca trebuie sa dau altcuiva discul, pentru imaginea personala, il tiparesc intr-o imprimanta dedicata CD/DVD.

Am intalnit de-a lungul vremii destul de multe blank-uri care introduse in unitate, vibrau ca avioanele rusesti de pe cursele interne.

Protectia la care se refera dacu’ si pe care a specificat-o in postul de mai sus, daca am inteles eu bine, se refera la DISTRUGEREA datelor si nu la protejarea lor. Pai nu ar fi mai simplu sa rupem discul in cel putin doua parti, dupa care il aruncam in cosul de gunoi? Eu asa procedez.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ei, ai inteles tu bine, dar te lasi greu… smile

este vorba de un disc pe care sa-l dai cuiva sa-l vada, fara a avea posibilitatea de a accesa datele de pe el - asta dorea persoana respectiva

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sa-i vada eticheta de hartie? LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

da, daca ai loc acolo sa desenezi tot smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 04 Martie 2007 04:58 PM

ei, ai inteles tu bine, dar te lasi greu… smile

este vorba de un disc pe care sa-l dai cuiva sa-l vada, fara a avea posibilitatea de a accesa datele de pe el - asta dorea persoana respectiva

Daca citesti mai atent topicul respectiv, vei vedea ca nu despre asta era vorba.

Oricum, nu vreau sa intru in polemici neconstructive, ca dupa aia vor zice unii intelepti ca fac pe destepu’ si nu asta este scopul pentru care m-am inscris pe acest forum, ci acela de a schimba pareri, idei si poate chiar a lega amicitii bazate pe hobby-uri comune.

In general nu prea experimentez idei de pe forumuri care mi se par mult prea fanteziste. Le citesc, le comentez in sinea mea si le iau ca atare, cu mai mult sau mai putin umor. De curios, in general sunt foarte curios, dar nu intr-atat sa fac precum ala ... care si-a taiat capul sculei ... sa vada daca are creier.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

vin-o la prima intilnire din bucuresti - iti voi aduce un disc gaurit
comentam ulterior…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 04 Martie 2007 05:09 PM

vin-o la prima intilnire din bucuresti - iti voi aduce un disc gaurit
comentam ulterior…

Vin daca ma inviti.
Ce sa fac cu discul? Sa pun paharul de bere pe el? Ca doar nu iti imaginezi ca o sa-l bag in MBP-ul personal !!!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am citit topicul de pe Softpedia, dar nu m-am lamurit, ca si ceilalti, cum e cu intepatul discului. O sa incerc si eu o proba, ca am devenit curios.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

baga-l in pb si osa vii cu el la intalnire sa ti-l scoatem LOL
daca spui ca n-ai inteles cred ca nici nu merita citit.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

Chestia asta suna si putin ciudat. O fi vreun fel de reclama mascata pentru cei care fac service de mace!!!
Faci pocinogul, apoi te duci la ei sa-ti scoata “maseaua” ... evident pe bani, ca nu acopera povestea asta garantia.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Vizavi de lipit etichete pe CD-uri, mi-am luat acu’ cateva zile un “dispozitiv” de lipit sus-numitele etichete pe discuri. E vorba despre un dispozitiv de plastic transparent, singura parte.. “lucrativa” fiind un amarat de arc. Pachetul costa 90 lei si contine “dispozitivul” si 30 de etichete autocolante, 2 pe un A4. Am testat utilitatea, lipind o eticheta cu mana si alta cu dispozitivul. Spre surprinderea mea, eticheta lipita cu dispozitivul s-a asezat perfect, cea pe care am lipit-o cu mana fiind descentrata vreo 2 - 3 mm, desi am incercat din rasputeri sa evit asta. Deci, isi merita banii.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am facut proba cu intepatul discului:
Am facut un disc ISO si am scris o sesiune cu vreo 80 mega, inca una cu vreo 50, iar la sfarsit un audio track (asa spune omul pe Softpedia). Am inchis discul, apoi am intepat prima sesiune. Nu am facut-o cu un ac, ca mi-a fost lene sa caut, ci cu un cutit.
Am bagat discul in unitatea externa si s-a montat frumos (a croncanit un pic, dar s-a montat). Am incercat sa copiez ce am scris in sesiunea 2, care ar fi continut informatia ce trebuie accesata dar nu copiata: nu am putut, mi-a dat o eroare. Dar, daca copiez pe bucati ce e in folderul ala merge foarte bine.
Prima sesiune, aia gaurita cu ura, n-are nici o problema la copiere.

Deci, nu-mi vine sa cred ca e o metoda eficienta de protectie. Dar sunt curios sa vad discul lui dacu.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Discul lui o fi gaurit cu bohrmasina ... cu percutie. wink

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

...macar altero a incercat smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Kata4 - 04 Martie 2007 05:39 PM

Chestia asta suna si putin ciudat. O fi vreun fel de reclama mascata pentru cei care fac service de mace!!!
Faci pocinogul, apoi te duci la ei sa-ti scoata “maseaua” ... evident pe bani, ca nu acopera povestea asta garantia.

...garantia aia pe care o dati voi, nu? smile

2 din 3
2

‹‹ HDD extern NTFS      powerbook g3 ››