Avand in vedere ca tocmai ce s-au aniversat 8 ani de la primul iPhone, mi-am zis sa il scot si pe al meu de la naftalina si sa il tin functional, doar asa de fun, cu un numar vechi in el inca functional.
Evident ca era inca Unlocked cu redsn0w si avea JB.
Nu mai aveau rost astea asa ca am cautat modalitati de al debloca prin IMEI (aka Oficial).
Am gasit niste site-uri, dar costa 45 euro…..bleah.
M-am interesat si pe reddit in comunitatea de acolo si am reusit sa gasesc niste metode bune dar tot trebuia sa fac JB.
Intr-un final nici astea nu aveau cum sa mearga pentru ca aveam butonul de sleep/power stricat….adica NO DFU no nimic.
Ma decid sa dau banii, dar inainte zic sa incerc si la AT&T…..lol….cam long shot, dar incerc.
Trimit mail acum cateva zile, primesc un ticket si promisiunea unui raspun in 48h.
Azi primesc raspuns de la ei…... http://i.imgur.com/wKnoLee.jpg
Mi-a picat fata….si nici nu mi-au cerut acte nici bani.
Acum am dat restore si are 3.1.3 pe el si este deblocat oficial si functional…..ma simt chiar fericit ca pot sa il bag in colectia de Apple devices si ca merge.
Urmatorul pas este sa incerc sa pun 1.0 pe el…...desi e cam greu. Trebuie versiune veche de iTunes si un comp cu Windwos XP dar acum am siguranta unui restore care repara.
So daca aveti si voi un 2G si vreti sa il faceti 100% functional puteti sa apelati la AT&T.
Baftos.