ad blocker
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Ca o chestiune diversa, ce ad blockere folositi pentru safari?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

AdBlock

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
Wiking - 13 Ianuarie 2015 09:01 PM

Ca o chestiune diversa, ce ad blockere folositi pentru safari?

ABP e foarte bun, are actualizate și liste pentru .ro wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Am renuntat la ad blocker de cateva saptamani, nu ma mai deranjeaza ad-urile atat de tare cand vad cat de bine se misca Safari acum.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

ABP si eu.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06
Cookie503 - 14 Ianuarie 2015 04:24 AM

Am renuntat la ad blocker de cateva saptamani, nu ma mai deranjeaza ad-urile atat de tare cand vad cat de bine se misca Safari acum.

Nu intri pe siteuri de stiri? Nici eu, decat f rar, dar si atunci nu poti citi nimic practic. Sau siteuri de seriale online. Daca nu intri pe astea macar pe youtube tot trebuie sa intri.
ABP si eu dar nu m-am prins care-i diferenta fata de AB

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Am intrebat pentru ca am sesizat faptul ca safari se misca oarecum mai incet post AdBlocker. N-ati remarcat chestia asta? Intr-adevar, unele ad-uri te omoara, este necesar un astfel de plug-in.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Wiking - 14 Ianuarie 2015 08:31 AM

Am intrebat pentru ca am sesizat faptul ca safari se misca oarecum mai incet post AdBlocker. N-ati remarcat chestia asta? Intr-adevar, unele ad-uri te omoara, este necesar un astfel de plug-in.

Iar unele site-uri nu te lasa sa vizualizezi continutul fara sa dezactivezi respectivul blocator.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08
.ral:cr - 14 Ianuarie 2015 08:02 AM

Nu intri pe siteuri de stiri? Nici eu, decat f rar, dar si atunci nu poti citi nimic practic. Sau siteuri de seriale online. Daca nu intri pe astea macar pe youtube tot trebuie sa intri.

Uite acum ca au fost atentatele din Paris am stat pe The Telegraph, dar pe site-uri de stiri romanesti never ever. Pentru seriale ori Popcorn Time or fsplay.net si acolo, am observat ca daca dai click pe butonul de play-ul de sub dreptunghiul video-ului, poti evita layerele cu ad-uri. Pe Youtube, suprinzator, am prins destul de rar reclame-video si deobieci se rezolva printr-un refresh.

La mine problema e ca sunt incapatanat si am mai tot timpul peste 15 taburi deschise, mie mi s-a parut ca se vede diferenta fara ABP, cel putin pe Safari.
https://blog.mozilla.org/nnethercote/2014/05/14/adblock-pluss-effect-on-firefoxs-memory-usage/

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

adblock pe chrome, chrome pentru youtube, in rest safari fara pluginuri, si nu intru pe site-uri pe care ma deranjeaza reclamele.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Cookie503 - 14 Ianuarie 2015 12:58 PM
.ral:cr - 14 Ianuarie 2015 08:02 AM

Uite acum ca au fost atentatele din Paris am stat pe The Telegraph, dar pe site-uri de stiri romanesti never ever. Pentru seriale ori Popcorn Time or fsplay.net si acolo, am observat ca daca dai click pe butonul de play-ul de sub dreptunghiul video-ului, poti evita layerele cu ad-uri. Pe Youtube, suprinzator, am prins destul de rar reclame-video si deobieci se rezolva printr-un refresh.

La mine problema e ca sunt incapatanat si am mai tot timpul peste 15 taburi deschise, mie mi s-a parut ca se vede diferenta fara ABP, cel putin pe Safari.
https://blog.mozilla.org/nnethercote/2014/05/14/adblock-pluss-effect-on-firefoxs-memory-usage/

Aceeasi problema la mine legata de numarul de taburi deschise. Cat despre site-urile cu filme/seriale gen fsplay.net, sunt unele ucigatoare din punctul de vedere al popup-urilor. De pe mac le mai pot folosi, insa cel putin cateva sunt imposibil de deschis de pe ipad, ba mi se deschide appstore, ba nu stiu ce alte pagini, pana ma plictisesc si renunt…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Aceeasi problema la mine legata de numarul de taburi deschise. Cat despre site-urile cu filme/seriale gen fsplay.net, sunt unele ucigatoare din punctul de vedere al popup-urilor. De pe mac le mai pot folosi, insa cel putin cateva sunt imposibil de deschis de pe ipad, ba mi se deschide appstore, ba nu stiu ce alte pagini, pana ma plictisesc si renunt…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Eu modific periodic fisierul hosts, dupa modelul asta: http://someonewhocares.org/hosts/