Do not receive mails in Mail.app from my Yahoo account
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.09.12

hi! starting yesterday i do not receive anymore e-mails in my Inbox on my Macbook Pro. I do receive the e-mails on my iPhone and iPad, but not on Macbook. I deleted the account and reinstall it, but nothing (is not loading even the old income messages on Yahoo Inbox account). Sent messages are fully operational/saved in “Sent” recipient, the rest of IMAP e-mail accounts are working properly.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

What email app are you using? Mail?

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Da, aplicatia folosita este “Mail”. Ulterior am instalat “Thunderbird” ca sa pot utiliza Yahoo, dar nu ma pot obisnui cu modul de lucru.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Si de ce ai scris in engleza? Era mai interesant?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

in graba nu mi-am dat seama ca e forum din Romania. abia cand am primit primul raspuns am realizat. scuze.
vreun ajutor la problema mea?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

La mine imi cere parola la fiecare ora (+/-), de fapt parola ramane scrisa in pop-up-ul aparut, trebuie doar sa-i dau OK. Enervant. Probabil incet incet renunt la contul de yahoo.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 29.10.13

Salut.
Cu aceasta problema m-am confruntat si eu ieri. Nu am primit nici un email nou in inbox, insa pe iphone in mail app - da. Cum am rezolvat dupa ce am tot citit forumurile:  am intrat in safe mode, am sters contul, am intrat in librarii la aplicatia mail, am sters baza de date, back-upurile si am pus din nou contul. Se pare ca merge deocamdata.

Ce am tot patit inaine sa rezolv - am sters contul si l-am pus din nou insa mi se incarca doar fisierul de sent si folderele, insa cele 2mii si ceva de email-uri din inbox (desi mi le arata ca le copie) nu imi apareau. Dupa ce am facut ce am scris mai sus, am rezolvat.

Semnătură 

 MacBook Pro 13’ (Retina, late 2013, i5 2,4ghz, 4GB DDR3, SSD 128 GB, Intel Iris 1536mb)
 Mac Mini (late 2014, i5 2,6Ghz, 8GB DDR3, 1TB HDD 5400, Intel Iris 1536mb)
 Iphone 5s 16GB neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Dupa ce ieri am pierdut 3 ore stergand din computer tot ce era legat de yahoo, am reinstalat contul de yahoo si degeaba, tot n-a mers. aminstalat contul de yahoo si pe alt mac si a avut acelasi rezultat, asa ca am crezut ca e o problema cu contul de e-mail.
Fara sa-i mai fac nimic, am constatat azi dimineata ca a inceput sa functioneze normal, din senin, adica sa incarce toate mail-urile din inbox. de aici trag concluzia ca pana la urma a fost o problema cu serverul de la yahoo (sau o problema a contului meu pe serverul yahoo). acum functioneaza normal.