hi! starting yesterday i do not receive anymore e-mails in my Inbox on my Macbook Pro. I do receive the e-mails on my iPhone and iPad, but not on Macbook. I deleted the account and reinstall it, but nothing (is not loading even the old income messages on Yahoo Inbox account). Sent messages are fully operational/saved in “Sent” recipient, the rest of IMAP e-mail accounts are working properly.
La mine imi cere parola la fiecare ora (+/-), de fapt parola ramane scrisa in pop-up-ul aparut, trebuie doar sa-i dau OK. Enervant. Probabil incet incet renunt la contul de yahoo.
Salut.
Cu aceasta problema m-am confruntat si eu ieri. Nu am primit nici un email nou in inbox, insa pe iphone in mail app - da. Cum am rezolvat dupa ce am tot citit forumurile: am intrat in safe mode, am sters contul, am intrat in librarii la aplicatia mail, am sters baza de date, back-upurile si am pus din nou contul. Se pare ca merge deocamdata.
Ce am tot patit inaine sa rezolv - am sters contul si l-am pus din nou insa mi se incarca doar fisierul de sent si folderele, insa cele 2mii si ceva de email-uri din inbox (desi mi le arata ca le copie) nu imi apareau. Dupa ce am facut ce am scris mai sus, am rezolvat.
Dupa ce ieri am pierdut 3 ore stergand din computer tot ce era legat de yahoo, am reinstalat contul de yahoo si degeaba, tot n-a mers. aminstalat contul de yahoo si pe alt mac si a avut acelasi rezultat, asa ca am crezut ca e o problema cu contul de e-mail.
Fara sa-i mai fac nimic, am constatat azi dimineata ca a inceput sa functioneze normal, din senin, adica sa incarce toate mail-urile din inbox. de aici trag concluzia ca pana la urma a fost o problema cu serverul de la yahoo (sau o problema a contului meu pe serverul yahoo). acum functioneaza normal.