TV’ul e simplu nu e smart (plasma LG 2008) doresc sa conectez un mac mini prin DVI sau VGA. La mac’ul mini vreau sa pot conecta un ipad air2 , astfel incat sa afiseze tableta pe ecranul de la plasma…
Te complici. Ma repet: un apple tv (conectat prin hdmi) si ipad fac treaba simplu. Sau iei un chromecast (pana in 300 lei) si un android fac aceiasi treaba
Am Apple TV si nu merge sa downoaldezi torenti. E destul de limitat. Cel mai elegant ar fi un NAS. Se conecteaza cu PC si MAC. Stie torenti. Dar costa si costa mult
Oricum voi cumpara un mac mini sh pentru TV(2007 sau 2008) , daca nu voi reusi sa il conectez , poate voi lua si un appleTV. Insa sper sa gasesc o varianta..
Si eu folosesc NAS (Synology) + ATV 2 with XMBC + ipad/iphone. Combinatia ideeala. Un atv este in jur de 150 € un nas tot in jur de 150€ (depnde cate hdd-uri si cate de mari). Pe langa un system foarte stabil si flexibil multimedia, nas-ul il mai poti folosi si pe post de backup, file-sharing pt toate device-urile prin casa. Pe tableta navighezi si trimiti forte simplu de pe tableta task-ul de down load NAS-ului, NAS-u; trage filmul si il stcheaza si in 5 miniute te uti la 1080p in conditii foarte elegante si stabile, tot efortul il faci fara sa te misti de pe canapaea, utilazand doar tablet si telecomenxile televizorului si applte tv. Un applte TV mai recent nu cred ca il iei sub 400€ deci mai scum si mai putin efficient decat Solutia de mai sus.
Scuze pentru greselile din textul de mai sus, dar in Irlanda astazi este ger -1 !!! Ne-au cam inghetat creierele :p. Abia ce intrasem in birou, acum ca mi s-a dezmortit creierul am vazut multele greseli (si auto spelling imi face multe figuri).
Tiberiu. Daca vrei mac mini, I-ati, dar trebuie doar sa stii ca nu e ceea mai buna solutie pentru consumat multimedia pe televizor. ATV2 are problema ca este limitat la 720p, asta intradevar poate sa fie o problema. ATV3 este 1080p nu poate fi spart si trebuie sa vezi filmele doar prin ITunes ceea ce este mai putin flexibil, elegant.
Daca nu ai nici un mac si vrei unul e ok sa incepi cu mac mini. Air play necisita mac modele mai noi, verifica daca modelul ce vrei sa il cumperi tu suporta.
“ATV3 este 1080p nu poate fi spart si trebuie sa vezi filmele doar prin ITunes ceea ce este mai putin flexibil, elegant.” plus air play from any apple devices.