SUPERGIGAOFERTA la memorii si APX-uri
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

1. Memorii sodimm originale apple 512 - 60 eur!!!

2. Airport Extreme Cards - 50 eur!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

macbeni, deja ma super-enervezi cu giga-titlurile astea.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

ia un giga-distonocalm! smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Macuser din: 14.10.05

Poate vreun admin se sesizeaza; nu mi se pare normal sa se scrie cu litere mari. Plus ca sunt de prost gust titlurile.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe bune macbeni: regulamentul nu-ti intezice sa folosesti titluri din astea, doar sa nu faci abuz de majuscule. (- prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum.)

Pe de alta parte, nu cred ca scopul tau e sa-ti enervezi potentialii clienti. Nu prea cred ca pe aici gasesti gusteri care sa muste din titluri de genul asta. Daca oferta e atragatoare, ne dam si noi seama, nu? Uita ce ai invatat pe la cursurile de “become a marketing expert in 5 hours”... (Da, exista si d-astea!)
Plus ca ce o sa mai inventezi mai incolo? Super-Tera-Peta-Exa-Zetta-Yotta oferta? Dupa care ce, ca se termina naibii si astea…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

1. multumesc baieti pentru politia stricta pe care o faceti cu mine. imi pare rau ca am violat regulamentul, promit sa nu ma mai ating de shift.
2. un alt lucru e faptul ca gluma… intr-adevar nu e gustata intotdeauna de toti.
3. in afara faptului ca am scris cu litere mari, nu vad alta problema. pot sa imi pun titlul cum doresc eu, altfel, va rog, atunci cand postam ceva la vanzare sa avem o lista din care ne alegem titlul agreat de admini. mi se pare absurd sa te legi de modul in care fiecare isi promoveaza produsul. in plus, nimeni nu este obligat sa-mi citeasca posturile. sunt la categoria potrivita, sunt adevarate, care-i baiu’?
4. iar “prostul gust si mistoul” il gasesc din plin in “become a marketing expert in 5 hours”.

uf… ce usor e sa ne taxam unii pe altii, nu? eu nu inteleg de ce atata mancatorie, in orice domeniu al vietzii… chiar si pe un forum destinat fanilor de mac-uri…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

macbeni, nimeni nu face politie cu tine. Faza e ca daca intri pe categoria “Vanzare” nu prea ai de ales decat sa citesti *si* titlurile de la mesajele tale.

Ai putea spune ca pot folosi “Ignore” daca vreau, insa nu vad rostul la asa ceva. Sau de fapt incerci sa incurajezi asta din partea membrilor ?

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

asa de mult detest discutiile de genul asta incat propun sa ne folosim intelepciunea si sa ne oprim aici.
oricum toata discutia asta a fost off-topic, deci impotriva regulamentului.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

ai si memorii so-dimm 5300 667mhz - pt macbook intel? merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

nope, sorry.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

:(

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.10.05

Cumva ti se intampla un SoDimm PC100 de 256mb modelul cu 16 cipuri low profile?

Semnătură 

“Experience is not what happens to you. It’s what you do with what happens to you!”
(Aldous Huxley)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

sorry, daca imi spuneai acum 2 saptamani… iti dam un 512 pc133. da-mi un nr de tel pe prv si te sun cand mai fac rost, daca nu arde…