Am incercat sa instalez Yahoo Messenger pe Yosemite si imi zice ca nu este disponibil pe acest sistem de operare. Oricum fata de Windows ei nu au facut foarte multe update-uri la Yahoo Messenger pentru Mac nu conteaza ce versiune de sistem de operare aveai instalat pe laptop. Cei de la Yahoo au o adresa de email oficiala unde ii poti contacta ca sa imbunateasca si ei programul de messenger pentru toate versiunile de Mac mai ales pentru Yosemite sau cand am alte probleme cu ei macar sa am aceasta adresa de contact reala.
Nici nu vei avea sansa unui yahoo messenger pe yosemite prea curand, cel putin asa sustin forumurile din afara. Insa ai sansa sa adaugi un cont de mess in aplicatia mesaje a OSX; personal imi merge foarte bine si nici nu e mare diferenta fata de ceea ce oferea inainte Messenger pt Mac. Numai bine!
Eu folosesc cel mai des Google Talk sau Skype, dar am si multi prieteni care folosesc doar Yahoo Messenger si Facebook. Mie nu imi place sa vorbesc pe Facebook, iar eu vreau un program care sa inlocuiasca Yahoo Messenger pentru Mac, dar care sa poti trimite mesaje la toti din lista ta de messenger chiar daca sunt si cateva sute de persoane si sa poti conversa atat video cat si in grup. Eu nu pot renunta pur si simplu la Yahoo Messenger daca nu am o alternativa care sa ma pot loga cu contul de yahoo deoarece acolo imi sunt toti colegi din generala pana in facultate, prieteni, familie.
Exact cum a spus si Morfix333, foloseste aplicatia nativa din OSX, “Messages”, bagi contul de YMessenger acolo si vei avea ceva mai bun decat porcaria aia a lui yahoo, mai ales ca poti introduce si contul de facebook si nu mai folosesti chat-ul lor, gasesti tutoriale pe net cum poti adauga un cont de Facebook in Messages.
Adium face cam aceleași lucruri ca YM! Ba chiar mai multe
Poti trimite mesaje la toti din lista ta de messenger chiar daca sunt cateva sute persoane si se poate conversa atat video cat si in grup prin intermediul aplicatiei Adium.
Yahoo Messenger a ramas in vesnica versiune 3 de prin 2006, doar ce l-au mai actualizat discret la anumite capitole. Mergi pe Adium, ca oricum YM for Mac este si a fost mort din start, yahoo n-a dat si nu va da doi bani pe dezvoltarea lui serioasa.
Adium face cam aceleași lucruri ca YM! Ba chiar mai multe
Poti trimite mesaje la toti din lista ta de messenger chiar daca sunt cateva sute persoane si se poate conversa atat video cat si in grup prin intermediul aplicatiei Adium.
Am testat destul de multe functii de pe Adium, dar nu am reusit sa fac nici voice nici video pe yahoo cu el. Poate nu m-am straduit indeajuns. Zi-ne si noua ce plugin folosesti pe partea de yahoo pentru chat audio/video daca tot ti-a iesit treaba…
Cred ca mesajul lui era o intrebare, dar cum generatia mai noua nu stie sa foloseasca semnele de punctuatie e mai greu sa-i intelegi daca nu analizezi bine textul
Cred ca mesajul lui era o intrebare, dar cum generatia mai noua nu stie sa foloseasca semnele de punctuatie e mai greu sa-i intelegi daca nu analizezi bine textul
Asa este era o intrebare, iar acel mesaj era de la serviciu si atunci ma grabesc sa il scriu ca nu am timp de semnele de punctuatie.