Nu pot fi citite mailurile din Chrome si Safari
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Speta de astazi, destul de interesanta zic eu:

Am un prieten cu un imac/yosemite care zice ca de ceva vreme nu mai poate deschide yahoo mail din browsere (Chrome si Safari), insa reuseste din Firefox. Se poate loga, vede ce are in inbox, dar nu le poate accesa. El banuieste ca acest lucru ar putea fi datorat unor probleme de sincronizare intre iphone si calculator, insa eu, personal, nu vad legatura. Care credeti ca este cauza si ce solutie exista?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.03.15

roblema este ca la mine nu merg o parte din filmele si serialele online sa le vizionez pe Chrome, iar pe Firefox merg toate filmele si serialele fara probleme ca are instalat in browser pluginul OpenH264 Video Codec. Imi puteti spune un plugin asemanator pentru Chrome deoarece acesta de la Firefox nu se poate downloada de pe internet pe alte browsere.

Semnătură 

We offer best quality http://www.test-king.com test papers and dumps materials. You can get our 100% guaranteed questions pittstate to help you in passing the real exam

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Regret, eu folosesc doar safari (si in general nu am probleme). Iti sugerez sa postezi aceasta intrebare direct pe forum, ca si chestiune noua.

‹‹ Personal Cloud      Silverlight pentru Chrome ››