As fi interesat sa stiu la care Agentie de Pariuri de Cartier din Romania gasesc cele mai multe numar de meciuri si sporturi la ora actuala deoarece eu urmaresc mult site-ul http://www.oddsportal.com si aici gasesc cam toate meciurile si sporturile legale care se disputa in intreaga lume si se pariaza pe ele. Pe mine nu ma intereseaza tipurile de pariuri ci numarul de meciuri si sporturi cu rezultatul final (1X2). Vreau sa am de unde alege meciuri deoarece eu nu adaug la pariuri pronosticuri de tip handicap, par/impar, numar de goluri etc. ci adaug doar 1, X sau 2.
[ Modificat: 03 Martie 2015 09:02 PM de dacuBurebista ]
Punk - nu te intereseaza PE TINE pariurile sportive sau jocurile de noroc. Te rog nu generaliza, caci nu cunosti pe toti macuserii. Ai butonul de “Ignore” daca nu doresti sa mai vezi postarile unui user - nu e nevoie sa “impusti” pe cei care vorbesc despre ceva care tie personal nu-ti place.
Eu unul nu stiu nimic despre pariuri sportive dar sunt curios sa aflu cum sta treaba - am auzit ca sunt unii care chiar castiga si nu imi dau seama cum se poate asa ceva. Adica daca joaca Rapid cu FC Cooperativa Corlateni - da, stii pe cine sa alegi. Dar la restul, cu echipe la acelasi nivel, cum se face ? Urmaresti fiecare sportiv sa aflii daca nu cumva e obosit in ziua meciului ?
Sunt multe site-uri care ofera statistici pentru fiecare campionat sau tara in parte mai ales cand vrei sa vezi ce jucatori nu joaca sau sunt accidentati. Daca lipsesc 1-2 jucatori sau golgheterul echipei chiar daca casele de pariuri ofera cota mica ca este favorita cel mai bine sa nu adaugi acel meci poate sa se termine egal sau sa piarda. Deobicei adaugi echipa favorita cand are toti jucatorii apti de joc sau cel putin jucatorii importanti sau cheie sa fie valizi. Mai conteaza starea terenului sau vremea pentru jucatorii tehnici sau echipa mai ofensiva.
Am avut o casa de pariuri sportive si treaba sta asa :
- totul este matematica , casa nu pierde niciodata pe termen mediu si lung ( pe termen scurt este posibil sa plateasca mai mult decat a incasat )
- exista reguli si restrictii care nu iti permit sa mergi la sigur ( nu poti paria un singur meci , de exemplu )
- intre 60 si 75% din miza ( adica banii platiti de jucator minus impozit ) se intorc la jucatori ( altfel, pe termen mediu , nu o sa mai joace nimeni )
- majoritatea jucatorilor considera ca sunt in castig
- 10-15% din jucatori sunt in castig restul sunt “contribuabili”
- cei mai mari cotizanti sunt jucatorii care au avut un castig mare ( se intorc mereu si joaca din ce in ce mai mult. Nu cunosc vreun “castigator” care nu s-a intors dupa ce a castigat )
Noi cand mergem la un meci NBA sau NFL intotdeauna pariem pe o echipa, online SKYbet, ca sa avem si noi cu cine sa tinem si sa fie mai interesant, cu miza. Am facut la fel si la finalele ATP cand am pariat pe Federer pentru ca tineam cu el si nu invers. In afara meciurilor live nu pariem, ca stim ca nu ne-am opri.
Cu aplicatia e mai simplu ca odds sunt modificate in timpul meciului si poti paria cand e mai convenabil (de ex Federer intotdeauna pierde primul set, oricine stia asta, deci odds o sa fie in defavoarea lui dupa primul set). Incarci bani in cont si apoi ai sa pariezi. Sau te hotarasti cat vrei sa pariezi si incarci cu suma respectiva. Intrucat pariem rar, cei de la SKYbet trimit “oferte” speciale free bets: iti dau bani sa pariezi gratis si iei doar castigurile (daca nu pierzi). Noi punem £10-20 de obicei, dar la federer am pierdut £35 dintr-un foc.
Intradevar, suntem pe minus daca am aduna. Cred ca am pierdut cam 40% din cat am volumul total (pariuri + castiguri)
Imi puteti spune concursuri de pariuri sportive in care poti castiga bani, bilete meciuri, produse sau excursii daca dai pronosticul corect. Eu cunosc urmatoarele site-uri de pariuri Pariurix.com, Agentiadepariuri.ro si Yepp.ro. Daca mai stiti si alte site-uri de pariuri in care poti castiga premii sau esti platit pentru pronosticurile corecte sau esti angajat daca adaugi mai multe luni bilete si pronosticuri castigatoare.
Daca nu ma insel, s-a mai discutat chiar de curand pe tema asta. Aici este forum pentru utilizatorii de produse Apple. Chiar nu vad nici cat negru sub unghie legatura cu pariurile sportive. Cauta te rog in alta parte ca banuiesc ca exista forumuri pentru cei care sunt pasionati de asa ceva.
Daca nu ma insel, s-a mai discutat chiar de curand pe tema asta. Aici este forum pentru utilizatorii de produse Apple. Chiar nu vad nici cat negru sub unghie legatura cu pariurile sportive. Cauta te rog in alta parte ca banuiesc ca exista forumuri pentru cei care sunt pasionati de asa ceva.
Unde s-a discutat acest lucru ca sunt interesat si nu vreau sa fac reclama. Imi trebuie cat mai mult site-uri de pariuri unde poti castiga bani sau premii.
Eu am vrut sa o fac sa sune mai elegant dar vad ca nu prea iese… Asta nu este forum de pariuri, de jocuri de carti sau despre cazinouri. Repet calduros sugestia de a cauta asa ceva pe forumurile dedicate acestor activitati.