Silverlight pentru Chrome
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.03.14

Am nevoie de Silverlight instalat peChrome pentru ultima versiune de Yosemite deoarece nu functioneaza unele site-uri sau sa dau share pe facebook pe unele site-uri daca nu am instalata acest plugin in browser. Pe Firefox este instalat acest plugin, dar mai mult vreau sa fie instalat pe Chrome deoarece este browserul meu principal si care il folosesc cel mai des. Nici RCS Plugin nu s-a putut instala pe Chrome, dar pe Firefox s-a putut si nu stiu care este cauza.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu imi apare deloc acest plugin pe Chrome si imi apare urmatoarea probleme pe site-ul Silverlight “You are running on a browser that may not be fully compatible with Microsoft Silverlight. You can still try to install by clicking below or you can refer to the System Requirements for more information.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

C’est la vie…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

chrome pe mac nu suporta silverlight, deoarece au arhitecturi diferite.

Chrome on Mac doesn’t detect the Silverlight plugin : https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=424963

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

roblema este ca la mine nu merg o parte din filmele si serialele online sa le vizionez pe Chrome, iar pe Firefox merg toate filmele si serialele fara probleme ca are instalat in browser pluginul OpenH264 Video Codec. Imi puteti spune un plugin asemanator pentru Chrome deoarece acesta de la Firefox nu se poate downloada de pe internet pe alte browsere.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

plugin-ul de care zici tu nu mai e suportat aparent de Chrome: Google developers on the Chromium blog posted a short note explaining that they will be dropping support for the h.264 codec in the Chrome web browser. http://blog.chromium.org/2011/01/html-video-codec-support-in-chrome.html

cine stie un plugin asemanator pentru Chrome, rog sa adauge la conversatie.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M