1 din 7
1
iPOD VIDEO
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://www.appleinsider.com - iPOD VIDEO!!!, precum si noi iMacuri. De-abia astept sa se termine evenimentul, sa aflam mai multe.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

si apple.com arata totate detaliile… si itunes 6 in download…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.macuser.ro/index.php/stiri/articol/apple_a_lansat_noi_modele_ipod_imac/

Noile iMac-uri mi se par foarte bine echipate la banii astia (comparativ cu ce oferea Apple pana acum, bineinteles): MightyMouse, Airport, Bluetooth, iSight, memorie DDR2, telecomanda… cool, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București

nu degeaba a spus Steve Jobs : “One more thing…”
arata incredibil noile iPod..shi mai ales..cate poate sa faca cheese

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cum se face ca mereu pot sa uimeasca?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
szhoul - 13 Octombrie 2005 03:38 AM

cum se face ca mereu pot sa uimeasca?

raspunsul sta intr-o combinatie perfecta intre inovatie constanta si marketing foarte bun. In plus, deja “sunt pe val” cu iPodul, si orice mica inovatie la iPodul deja existent (chestia asta se aplica si la iMac) este mind-blowing. Ca sa nu mai zic ca deja ne asteptam sa ne uimeasca de fiecare data in felul acesta.

Mai mult - siteuri ca thinksecret si appleinsider nu fac decat sa amplifice hype-ul facandu-te sa te simti foarte “cumva” (nu-mi vine acum in minte) ca afli dinainte ce gadget tare mai lanseaza jobs pe scena. Exista siteuri de genul asta pentru alte companii?

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sa stiti ca discutiile continua si la articolul pe care l-am postat in sectiunea de Stiri….. si da, vreau sa va fac sa comentati si la articole, nu numai pe forum. cheese

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

1299$ pentru iMac-urile noi chiar pare un chilipir (well, relativ la preturile apple) si parca as vrea si eu unul. Desigur ca atunci cand o sa apara cu 1400+euro pe la noi parca nu o sa mai fie o oferta asa de buna.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de ce ar trebui sa apara cu 1400+ la noi?

tind sa cred ca apple tine sub control si preturile care ies din sua, asta comparand cu preturile celorlalte sisteme pe care ei le au de vanzare pe apple.com si ceea ce este la noi, doar transformat in euro si cu mici diferente de pret, mici.

la fel si cu ipod nano, de ce ar fi fost mai scump? a ajuns la pretul pe care ar fi trebuit sa il aiba, comparat cu celelalte modele

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

per total, nu cred ca 1299$ in us va depasi 1300 euro la noi

si logic acum, din moment ce au atat de multa grija de imagine cu produsele lor, ar fi trebuit sa aiba grija si de cum ajung la end-user….si dupa parerea mea au!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 13 Octombrie 2005 01:48 PM

per total, nu cred ca 1299$ in us va depasi 1300 euro la noi

+ TVA

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, eu ma refeream la pretul fara tva

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Sa inteleg ca +19% nu e semnificativ ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

smile nu pentru toti smile

la urma urmei, la modul general vorbim fara tva, pare pretul mai mic

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Eu prefer sa vorbesc cu TVA pentru ca mai bine descopar ca am mai putin de platit decat ca am mai mult.

Iar vre-o 250 de euro cat ar veni tva-ul e totusi o suma de bani (nu de alta dar iei un nano smile ) sau jumatate de mac mini,etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

sunt si unii care nu sunt asa de incantati de nou ipod… in comparatie cu PSP-ul de ex. http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/video_ipod_analysis/

1 din 7
1