Noile iMac-uri mi se par foarte bine echipate la banii astia (comparativ cu ce oferea Apple pana acum, bineinteles): MightyMouse, Airport, Bluetooth, iSight, memorie DDR2, telecomanda… cool, nu?
raspunsul sta intr-o combinatie perfecta intre inovatie constanta si marketing foarte bun. In plus, deja “sunt pe val” cu iPodul, si orice mica inovatie la iPodul deja existent (chestia asta se aplica si la iMac) este mind-blowing. Ca sa nu mai zic ca deja ne asteptam sa ne uimeasca de fiecare data in felul acesta.
Mai mult - siteuri ca thinksecret si appleinsider nu fac decat sa amplifice hype-ul facandu-te sa te simti foarte “cumva” (nu-mi vine acum in minte) ca afli dinainte ce gadget tare mai lanseaza jobs pe scena. Exista siteuri de genul asta pentru alte companii?
Sa stiti ca discutiile continua si la articolul pe care l-am postat in sectiunea de Stiri….. si da, vreau sa va fac sa comentati si la articole, nu numai pe forum.
1299$ pentru iMac-urile noi chiar pare un chilipir (well, relativ la preturile apple) si parca as vrea si eu unul. Desigur ca atunci cand o sa apara cu 1400+euro pe la noi parca nu o sa mai fie o oferta asa de buna.
tind sa cred ca apple tine sub control si preturile care ies din sua, asta comparand cu preturile celorlalte sisteme pe care ei le au de vanzare pe apple.com si ceea ce este la noi, doar transformat in euro si cu mici diferente de pret, mici.
la fel si cu ipod nano, de ce ar fi fost mai scump? a ajuns la pretul pe care ar fi trebuit sa il aiba, comparat cu celelalte modele
per total, nu cred ca 1299$ in us va depasi 1300 euro la noi
si logic acum, din moment ce au atat de multa grija de imagine cu produsele lor, ar fi trebuit sa aiba grija si de cum ajung la end-user….si dupa parerea mea au!