3 din 7
3
iPOD VIDEO
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Am calculat gresit… ok.. e 17.5 milioane si nu 20. Intr-adevar, la 17.5 milioane se schimba radical datele problemei… LOL Am iPod si-mi place f mult, dar deocamdata iPod-ul video mi se pare o investitie proasta. Acusi intram in 2006 iar pentru un gadget de peste 500$ ar trebui sa primesti ceva mai mult. Mergand pe aceleasi rationament ... iPod Nano e o investie super k lumea, pentru ca un Flash de 4GB costa la fel sau chiar mai mult decat NANO-ul…

@psergiu Traiasc partidu! Da nici chiar asa…. Ce facem de acu? ne ridicam toti in picioare si aplaudam iPodul video, ca pe vremuri? cheese Se incepe un thread iPod video si toata lumea, wow, super tare, vreau si eu,......., cool hmm Trebuie sa fim rationali, chiar daca Apple nu vrea acest lucru…

@ Tudor ... eu inteleg ce vrei sa zici cu loganu si cu VW-ul, dar exista iPod-uri mai ieftine si care fac acelasi lucru mai putin video. Iar cand dai atatia bani te asepti la best performance nu? Sa zicem ca te intorci acasa de la serv, faci o ora cu bus-ul, si vrei sa urmaresti serialele preferate din Star Trek pe Ipod… Numai ca pe 2.5 inch nu prea te tin ochii…  Asa pentru un videoclip, sau sa arati faze haioase la priteni… poate mai merge. (dar segementul asta de piata nu prea are 550$) Si nici cand scoti pe TV, nu ai calitate -decat cum spuneai tu VHS - pai ce facem ne intoarcem cu 20 de ani in urma…? LOL  Pentru video portabil - exista DVD playere portabile. (cu display de 7 inch, acumulator si care pe TV scot la calitate maxima si sound 5.1 wink )

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
o_mores - 06 Decembrie 2005 04:51 PM

Sa zicem ca te intorci acasa de la serv, faci o ora cu bus-ul, si vrei sa urmaresti serialele preferate din Star Trek pe Ipod… Numai ca pe 2.5 inch nu prea te tin ochii… 

Ooooo si pe 4” este o diferentaaaaa… se schimba datele problemei, vorba ta LOL

o_mores - 06 Decembrie 2005 04:51 PM

Si nici cand scoti pe TV, nu ai calitate -decat cum spuneai tu VHS - pai ce facem ne intoarcem cu 20 de ani in urma…? LOL  Pentru video portabil - exista DVD playere portabile. (cu display de 7 inch, acumulator si care pe TV scot la calitate maxima si sound 5.1 wink )

You don’t get it. Intr-un iPod dintr-asta am asa: music player portabil + storage pt. fisiere + agenda + ceas desteptator + joculete de pierdut timpul + vizualizator de poze, la care se mai adauga pe deasupra si facilitatea de video, plus output pe TV. Iar tu il compari cu un sistem DVD portabil cu 5+1??? Sau cu un HD portabil??? Stie DVD-ul portabil sa cante muzica la purtator? Dar rack-ul cu hard-disk? Tu compari mere cu pere. Nu intelegi ca iPod-ul asta nu este cumparat DOAR pentru video, ci pentru intreaga gama de facilitati pe care le are? Si avand in vedere ca acum 1-2 ani un iPod de 60 GB care de-abia avea un ecran color si poze se vindea cu 700 EUR, eu zic ca modelele noi sunt super avantajoase ca pret. Considera facilitatea de video ca un bonus la iPod, asa cum si este prezentata, nu-l compara cu un DVD player.

E ca si cum as incepe eu acum sa zic ca “bai ce prost e PDA-ul ala, n-are decat un music player de rahat…”

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adevarul e ca-l poti cumpara (daca-ti permiti) doar ca gadget //  dar daca stii sa-l folosesti (trebuie sa ai si o munca care se preteaza la asta) face toti banii, pina la ultimul tva wink

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu mai vorbesc de accesoriile disponibile pt. un iPod. iTrip-ul este o chestie super. Anul asta am purtat iPod-ul cu mine in trei excursii si a fost personajul principal in masina sau la petrecerile date cu un radiocasetofon mai “zgomotos” care receptiona semnalul de la iTrip.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Partidu! iPodu! Poporul!

Repet, daca as avea bani asa la discretie nu as comenta nici o secunda - e fain, so wtf… i’ll buy it… cheese. Dar asa…. ce-i 17.5 milioane ii pot cheltui mai inteligent zic eu… guy

Si nu am comparat niciodata iPodul cu un HDD portabil… ziceam ca avand bugetul asta de 17.5 mil… as putea cumpara un HDD portabil mai performant (ori un rack + hdd) si-mi raman si bani de alt iPod.

Iar daca te incanta asa mult notitele si jocurele de pe iPod - iti sugerez sa-ti iei un PDA. Exista PDA-uri cu placa videode 16MB… si CPU 625 mhz. Un PDA performant este incomparabil din punct de vedere al video cu un iPod Video. Un dell AXIM x50v care costa 320$ acum - are rezolutie 640x480 si proc la 625Mhz ruleaza direct orice film, clip, divx normal chiar si la rezolutii mari 640x480.  Eu zic ca e super fain sa copii filmu si sa te uiti la el, nu sa astepti…si sa astepti pina e transformat…

DVD-ul portabil stie ca cante mp3-uri la purtator. wink Iar de la 2.5 inch la 4 inch este o diferentza ca dintre 60% si 100% - ca sa nu mai vorbim ca la un PDA ai parte de un diplay wide…. :p

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

foloseste ce vrei, daca ai nevoie doar de gadget pentru muzica si filme - asta inseamna utilizare 50% din ce poate device-ul ala wink

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

o_mores, tu esti in cautarea unei scule portabile care sa-ti playeze video. Punct. In acest caz, iPod-ul nu e pentru tine. Nu mai fa comparatii inutile.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Auzi mai o_mores… “ma râd de mă stric”, vorba lui Buzdugan pe cand era la Radio NordEst…  m-am uitat si eu de curiozitate ce e cu Dell AXIM x50v de care zici .....

LOL  LOL  LOL LOL  LOL  LOL

Pai mai baiatule, device-ul ala stii ce capacitate de stocare are??? 128 MEGABYTES !!! LOL Din care utilizabili sunt vreo 90 MB!!! Câte filme pui tu in 90 MB??? Câtă muzică? Aaaaaa, mai umbli la tine cu încă un teanc de carduri flash??? Eheheee dar are Windows Mobile, browser si alte balarii pe care iPod-ul nu le are…  LOL  Si aici închei orice comparaţie cu iPod-ul… şi mai zici că suntem Apple-fanatici… hai mă las-o moartă... N-ai bani de iPod, ia-ţi un PDA şi gata, nu mai fă caterincă pe forum de pomană...

Acri sunt strugurii, Doamne…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu-l Formata NTFS ca nu mai potzi sa-l folosesti, decat daca il desfaci
si il conectezi direct la un port ide si apoi il reformatezi FAT 32

Deci Itzi sugerez sa-l lasi asa, ca daca nu, n-o sa-l mao potzi vedea
ca dispozitiv de stocare, shi nici din Itunes

Acei 4,4 Gb nu i-ai pierdut din cauza formatului de disc,
Lucrurile stau Asa:::

1 MB = 1000 KB
dar pentru ca procesoarele calculatoarelor functioneaza cu blocuri
de informatie de forma puteri ale lui 2 (4, 8, 16, 32, 64 etc) s-a
convenit la solutia
1 MB = 1024 KB.
=>55,6 GB ~= 60.000.000 KBytes

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

Pai conectez iPodul meu non-video si-l accesez de pe Dell:cheese: via USB HOST wink - si beneficiez decati GB vreau eu. (de ce sa-mi vand iPodul meu normal si sa mai pun inca 10 mil sa-mi iau un iPod video cand pot sa-mi iau Dellu? cool hmm )

Iar daca nu-ti place sa umbli si cu iPod pentru muzica si storage si Dell pentru restul… exista si LifeDrive-ul (Palm), chiar am vazut aici pe forum unul - care e mai ieftin decat iPodu - si are 4GB storage si WiFi… si display mareeee. Chiar daca in 4Gb trebuie sa faci curatenie regualt, 2GB pentru muzica -500 songs, si 2GB pentru video - e satisfacator. Iar orice Palm dupa 2003 se aude super pe partea de MP3. Plus ca pe partea video, poti sa copii direct continutul ca LifeDrive-ul e motorizat de un CPU la 400 mhz.

http://www.palm.com/us/images/landing/photo_lifedrive.jpg

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

... si o sa umblii cu pda-u legat de ipod cu un cablu. Si cand te supara unu’ iti dai jos camasa si vezi poza atashata smile smile :D

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai bine iti iei un PSP, daca vrei ecran maricel, video, jocuri, muzica… Nu ca ar oferi cine stie ce storage…
Upsss… e 12,5 milioane…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

@psergiu LOL

@ o_mores
1. palm (handhelds) is dead man! Invata sa accepti realitatea. Am si eu un tungsten si ipod si shuffle si am mai avut si m500 si alt tungsten. Are poze, mp3, filme, sd card, contacte, alarma, mails, jocuri, ecran mare. Care gaget e cel mai mult folosit, ce crezi?
Ecranul mare e si o binecuvantare si un blestem: screen protector, atentie la buzunare, intelegi unde bat, nu?

2. Stii ca lifedrive are nevoie de 6 secunde pentru a raspunde oricarei comenzi ce o primeste, nu?

3. Gagetul perfect pentru ce vrei tu e PSP. Am avut placerea sa ma joc cu unul destul timp si cred ca asta te-ar satisface cel mai mult. In duty free era 220 si ceva euro deci te scoti si la pret. Partea nashpa e ca te costa si cardul de memorie si e de 1G, dar e ce vrei tu plus jocuri.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Tudor - 07 Decembrie 2005 03:31 AM

Mai bine iti iei un PSP, daca vrei ecran maricel, video, jocuri, muzica… Nu ca ar oferi cine stie ce storage…
Upsss… e 12,5 milioane…

Storage ? Ce e aia ? Customerul trebuie sa cumpere discuri UMD. Cum ar fi sa isi converteasca omul singur filmele si muzica sa le puna acolo ? Nu-ti inchipui cati bani ar pierde Sony din asta din discuri UMD nevandute ? Si ce ziceti voi ca nu are TV-Out ? Uite:
http://us.gizmodo.com/gadgets/portable-media/psp-tvout-133200.php
... pentru doar inca 99$ poti sa iti pui acest acesoriu magic de doar fo’ 20 de cm inaltime peste ecranul psp-ului si el inauntru are o camera low-res care reda imaginea pe un tv mai prost decat se vede pe ecran.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
psergiu - 07 Decembrie 2005 03:43 AM

Storage ? Ce e aia ? Customerul trebuie sa cumpere discuri UMD. Cum ar fi sa isi converteasca omul singur filmele si muzica sa le puna acolo ?

Storageul e Sony PROSTick nushtiumai cum de 1G.

psergiu - 07 Decembrie 2005 03:43 AM

reda imaginea pe un tv mai prost decat se vede pe ecran.

Ecranul se vede perfect, jocurile se vad perfect, cred ca si H264 s-ar vedea perfect, n-am incercat. Dar n-ai nevoie de Tv cand il ai, iar formatul wide e perfect pentru DVD RIP-uri.

PSPul e din nefericire inutil si legat cu caramizi de SONY (disc, firmware, jocuri scumpe) dar nici ipodul nu e mai liber asa ca daca te uiti la pret PSP castiga. Daca te uiti la pret/MP3 ipodu merita mai mult. Dar cred ca un PSP + HDD 2.5’’ extern ar substitui ipodul in preferintele celor ce considera ipodul video o strutocamila. (unul dintre ei e un prieten f bun ce are foooarte multe gageturi)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

3 din 7
3