5 din 7
5
iPOD VIDEO
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
o_mores - 12 Decembrie 2005 04:12 AM

Ar fi fost super fain ca partea de video+tv-out sa fie intr-adevar bonus, adica pe gratis…  Dar nu e pe gratis…

E pe gratis man! Din moment ce costă la fel cat costa iPodul anterior, fara capabilitati video… do the math…!

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Gratis daca pui ca model de baza iPodul Photo… Dar modelul de baza e iPod-ul normal monocrom. Optiunea video ar fi fost gratis pe la 350-400$. La pretul asta nu o consider deloc gratis… cheese

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Care iPod monocrom ? Nu mai există așa ceva, toate sunt color (Shuffle nu se pune, că n-are ecran).

http://www.apple.com/ipod/

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu zic ca orice comparatie trebuie facuta cu modelul anterior. Cand compari o masina, o compari cu modelul anterior, nu cu modelul din 1936. Zic si eu…

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
o_mores - 12 Decembrie 2005 04:53 AM

Gratis daca pui ca model de baza iPodul Photo… Dar modelul de baza e iPod-ul normal monocrom. Optiunea video ar fi fost gratis pe la 350-400$. La pretul asta nu o consider deloc gratis… cheese

Well let’s see… iPod-ul meu monocrom de 20 GB luat anul trecut nou-noutz a costat in jur de 12 milioane, ceea ce insemna cam 300 de euro, TVA inclus. Noul iPod, cu o capacitate de 30 GB, ecran color, baterie mai buna, poze, video si alte bibiluri, costa 329 de euro, TVA inclus. Mai zici ca nu merita 29 de euro in plus pentru toate chestiile astea? Sau tu compari cu un iPod generatia 1? Sau cu alte scule second-hand?

Cu cat se lungeste discutia asta, cu atat mai mult imi dau seama ca un iPod este foarte avantajos ca pret, tinand cont de facilitatile de care dispune. Numai un Zen Vision M ar putea concura cu iPod-ul “umar la umar”. Dar e un pic mai scump.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member

Okay.. e ieftin pentru un iPod. De acord. (I give up red face ) Dar sa am 18 milioane de cheltuit pe un gadget… nu stiu exact ce as lua… Pe cand un iPod “destept” de la Apple?

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cea mai tare idee pt. un iPod pe care am auzit-o recent: iPod-ul wireless. De exemplu: mergi intr-un loc public, si te poti conecta la iPod-urile existente in jurul tau pentru a asculta melodiile altora… That would be fscking cool…  cool smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

sa speram ca manelistii nu’si vor lua niciodata iPod-uri…..wireless   cool smile

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
TheLost - 13 Decembrie 2005 06:56 AM

sa speram ca manelistii nu’si vor lua niciodata iPod-uri…..wireless   cool smile

ar fi un cosmar sa auzi fsjiifs fs… barosan de barosan…fs jiiffs (interferente)...alte manele…
poate sa fie ceva de genul cu invitatie, ok tu poti asculta, asa cum nu poti trimite un fisier prin bluetooth decat daca tel sau device-ul celalalt nu accepta

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Evident că pentru ca eu să pot accesa muzica altuia, trebuie ca în primul rând el să share-uiască explicit colecţia sa de muzică, exact ca şi în iTunes. Ar fi ca si cum ai selecta o retea wireless, adică să vezi pe ecranul iPod-ului ceva de genul:

Available iPods:
- Mimi
- Wasile
- Gutza

grin

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member

Spuneti adio DVD playerului sau boxului vostru Tivo? Poate, daca previziunile unui analist devin realitati – aceste dispozitive ar putea fi inlocuite de iPod-ul cel ubicuu si „atoatefacator”, potrivit analistului de la Piper Jaffray Gene Munster, care a lansat o nota de cercetare in care prevede produse viitoare ale lui Apple. In timp ce prevederea a noi dispozitive pe care compania cunoscuta pentru secretomanie planuieste sa le lanseze ar putea conduce analistii rationali la zboruri de „speculatii salbatice”, dupa cum a spus Munster, acesta crede ca giganticul „Mar” va dori sa fie hub-ul consumatorilor pentru media digitale, avand chiar si fundatia capabila sa faca asta. Munster a spus ca in cinci ani, Apple ar putea lansa un iPod cu un terabyte de stocare – aceasta fiind de aproape 17 ori mai mare decat stocajul maxim pe care il ofera iPod-urile lui Apple astazi. Munster prevede ca acest iPod de un terabyte va fi portabil, un centru mediatic care va permite utilizatorilor sa stocheze mii de filme, fotografii si cantece. Munster a mai scris ca analistul Les Santiago, si el memebru al Piper Jaffray, care se ocupa de tehnologiile de stocare de date, crede ca Apple ar putea sa lanseze un iPod de 500 de dolari si un terabyte in urmatorii cinci ani. Majoritatea predictiilor lui Munster se axeaza pe ceea ce Apple ar putea sa lanseze in urmatoarele 12-24 de luni. Acestea includ un “iPhone,” care ar putea sa marcheze intrarea lui Apple pe piata telefoniei mobile. Munster crede ca Apple ar prefera sa intre pe aceasta piata ca un „operator mobil de retea virtuala”, un operator care sa cumpere acces de la companiile traditionale si sa il revanda apoi ca acces „branduit” clientilor sai. Apple se confrunta deja cu probleme, din partea competitiei intense de pe piata. CBS si NBC au anuntat la inceputul saptamanii trecute ca planuiesc sa ii lase pe telespectatori sa cumpere episode ale unor seriale, la cerere, prin intermediul televizoarelor lor, cu mai putin de $0.99 pe episod, cu un dolar mai putin decat pretul pe care Apple il cere clientilor care vor sa downloadeze episoade din “Neveste disperate” si “Lost: Naufragiatii.” Munster crede si ca Apple pregateste Mac-uri care sa fie ca un hub pentru digital media incorporand capacitati DVR cum ar fi Tivo si redefinind aplicatiilor de media existente. El mai crede ca in urmatoarele 12-24 de luni, utilizatorii de iPod vor putea sa downloadeze muzica si videoclipuri pe iPod-urile lor printr-o conexiune wireless.

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Daca ar aparea asa ceva m-as ocupa personal de portarea pe ipod a virusului aluia care sterge manelele de pe calculator smile

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

This Just In:

http://smartdelivery.watchmactv.com/mactv/specials/snl/079-SteveJobsSNLWidescreen.mov
(13Mb)

Mai multe stiri Mac puteti afla de pe DTV:
http://www.dtvmac.com

Canalul MacTV

Enjoy.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

http://www.gadgetreview.com/2006/01/new-apple-patent-for-ipod-wireless.html

Cică ar fi patentat un modul de transmisie a sunetului fără fir (adică ceea ce făceau addonurile de la Griffin, parcă), iar tag-urile vor fi transmise prin RDS. Nu știu de ce zic ei că abia în 2006 vor apărea radio-uri compatibile RDS, pentru că e o chestie destul de veche și des întâlnită la majoritatea radio-urilor auto. Cool ! smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

http://www.orbino.com/store/product_info.php?cPath=77_87&products_id=107

cea mai tare husa pt ipod
65$ ...wink

5 din 7
5