carlostsr - 14 Februarie 2006 08:15 PM
iPod-ul de 30 si 60..ok ca tehnologie e bine sa faci mai bun si mai extra dar…..si daca ai cara date cu el…baieti 60 G de date este enorm + ca am io o indoiala cu bateriile si durata de functionare la asha ecran si magazie.
Muzica 30 giga???? Lucreaza careva la Radio si duce arhiva cu el acasa in fiecare zi lololololololol
Am eu iPod de 20 GB si-ti zic ca nu-mi ajunge pentru cata muzica si altele as mai vrea sa bag pe el. Daca tie nu-ti trebuie, nu inseamna ca e inutil.
Se vede bine, dar sa vezi un film pe iPod, pierzi o gramada de detalii hai sa fim sinceri, este un inceput dar este modest.
O emisiune sau o stiri poti urmari este mai important ce se spune, dar un film sunt zeci de detalii de vazut.
Normal ca nu o sa cumpere lumea iPod-ul pentru a urmari in premiera ultima capodopera de Oscar. Uita-te in iTunes Music Store (video) si ai sa vezi de ce a fost facut iPod-ul cu video.
Pe IPod-ul mare in romania nu l-as scoate din buzunar, o chestie care o urasc este show off-ul, mi se pare complet aiurea sa ma urc in tram in Timisoara si sa ma uit la iPod la un film…lololol este complet ridicol….
In tren cand ii vad de la TM la CJ scot care mai de care leptoapele si frunzaresc videoclipuri si muzica ...sunt ridicoli!!!
Si eu mi-am luat un laptop cu mine cand am mers cu trenul 7 ore. Crezi ca am facut-o pentru show-off? Ce-i rau in asta?