7 din 7
7
iPOD VIDEO
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
Macuser din: 11.10.05

Mai sti! un iPod cu ecran de 4-5’ si HDD de 100GB wireless?
Never subestimate Steve’s keynotes! wink smile

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

mai , mi se pare mie sau cam se uita pt ce s-a inventat iPod-ul ..
WTF eu il folosesc doar pt muzica ...
ce draq doar nu va uitati in autobuz, or what ever , la filme sau mai stiu eu ce….
come on !
mi se pare o prostie cu display-ul cat casa
va dati seama cata baterie va consuma ?
din cate stiu eu display-ul consuma cea mai multa energie…

ar fi mai ok daca 6G-ul ar avea bluetooth
ca-s cam enervante cablurile alea smile
anyway am incredere in Stevie ...

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

In autobuz tu nu te uiti, dar multi americani fac naveta cu trenul sau metroul, iar o calatorie poate sa dureze peste o ora. Daca pui la socoteala doua calatorii dintr-astea zilnice, iaca iti iese de un StarWars vazut jumate dimineata si jumate seara. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

ete ca la asta nu m-am gandit ...
anyway sa speram ca nu va fi doar un simplu display cat ipod-ul..
nu de alta dar mie imi cam place cum arata prima gen de ipod-uri….
melancolic…

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

eu dzic ca o chestie la care sa te mai shi uitzi din cand in cand si nu numai sa ascultzi poate fi o binecuvantare!eu pierd intre 2 shi 4 ore in athena in autobuz…chestia cu distantzele lungi.am citit cartzi ,am ascultat muzica,am mai scos shi laptopu(cam incomod,dar mai sunt urgentze)....dar, dupa vreo cateva luni (la mine deja un an jumate) mai zimtzi nevoia sa umpli timpul shi cu altceva.habar nu am cum este sa vezi un film pe ipod(DE IMPRUMUT),dar ma uit la shtiri la realitatea…shi e super mishto shi cand esti departe de caSa mai conteaza shi imaginea ,nu numai sunetul!
ma rog o sa-mi iau un curand un ipod video!mai era argumentul ca 30 sau 60 de giga sunt enorm de mult!dar daca imi bag muzica shi mai ales “o parte” din filmele nou aparute shi mai las shi ceva spatziu pt date ,nu mai este deloc enorm…
oricum cred ca tudor are dreptate cu chestia cu naveta…shi nu tzine numa de mentalitatea americana shi sau europeana…chestia ca europeanu ar fi mai rafinat,mai culturalizat este o legenda stupida…eu vaz zilnic mostre de “inteligentza"shi “cultura” europeana..asa ca eterna comparatzie noi ei este cam lipsita de substrat!
o experientza similara am avut-o cu un psp!un film vazut pe scula asta este o incantare(tripluX) iar sunetul “direct in creier” face totzi bani…cred ca ceva similar este shi la ipod!sper ca la un ecran un pic mai maricel lucrurile se vor imbunatatzi substantzial!
oricum o scula video portabila este de mare viitor…...PAREREA MEA!

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am iPod Photo de 60 GB. Am numai muzica pe el si deja nu imi mai incape tot ce as vrea (nu tot ce am…).
Lumea e mare, oamenii sunt multi si toti au dreptate (adica, hai sa nu mai generalizam)
Peace man! smile

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

o chestie pe care o observ la gretzi!cand este vorba de capacitate de stocare preferatele sunt harduri-le mobile ,iar cand este vorva de mp3 playeruri ,se prefera sculele cu radio!in spetza la mare moda aici sunt nishte scule mici de la transcent de 1 gb!cam la 100 euro!argumentul adus (ca am intrebat de ce nu cumara apple cam o duzina )este ca la aceeashi capacitate(nu aparuse nano de 1 gb) ai shi ecran shi menu mai fain shi radio shi cam 10 euro mai putzin de dat!ipodu-ri(indiferent de categorie) vad max 3 pe saptamana…scule de astea 30 pe zi!deci (am vazut undeva un comentariu) mai sunt shi altzii care tzin la pretz..nu numai romanu(apropo salariu MINIM in grecia 612 euro)!aceeasi logica o aplica shi la hardu mobil..ca o curiozitate se prefera capacitatzi cat mai mari!cu cat mai ieftin shi face mai mult(nu e cazu) este mai bine!
in conditziile amintite un ipod de 60 gb cu toate celelate calitatzi devine EXTREM de rentabil din toate punctel de de vedere!

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
carlostsr - 14 Februarie 2006 08:15 PM

iPod-ul de 30 si 60..ok ca tehnologie e bine sa faci mai bun si mai extra dar…..si daca ai cara date cu el…baieti 60 G de date este enorm + ca am io o indoiala cu bateriile si durata de functionare la asha ecran si magazie.
Muzica 30 giga???? Lucreaza careva la Radio si duce arhiva cu el acasa in fiecare zi lololololololol

Am eu iPod de 20 GB si-ti zic ca nu-mi ajunge pentru cata muzica si altele as mai vrea sa bag pe el. Daca tie nu-ti trebuie, nu inseamna ca e inutil.

Se vede bine, dar sa vezi un film pe iPod, pierzi o gramada de detalii hai sa fim sinceri, este un inceput dar este modest.
O emisiune sau o stiri poti urmari este mai important ce se spune, dar un film sunt zeci de detalii de vazut.

Normal ca nu o sa cumpere lumea iPod-ul pentru a urmari in premiera ultima capodopera de Oscar. Uita-te in iTunes Music Store (video) si ai sa vezi de ce a fost facut iPod-ul cu video.

Pe IPod-ul mare in romania nu l-as scoate din buzunar, o chestie care o urasc este show off-ul, mi se pare complet aiurea sa ma urc in tram in Timisoara si sa ma uit la iPod la un film…lololol este complet ridicol….
In tren cand ii vad de la TM la CJ scot care mai de care leptoapele si frunzaresc videoclipuri si muzica ...sunt ridicoli!!!

Si eu mi-am luat un laptop cu mine cand am mers cu trenul 7 ore. Crezi ca am facut-o pentru show-off? Ce-i rau in asta?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Carlos, uite care-i treaba. Daca tie nu-ti place sau nu ai nevoie de un lucru, te intelegem perfect, numai nu arunca cu noroi asupre celorlalti care poate au alte gusturi. Spune-ti parerea si atat, nu-i fa nebuni pe ceilalti. Ai tendinta sa iei peste picior pe oricine are alta parere decat tine. Poate eu am chef sa cheltui toti banii in viata asta pe produse Apple: care-i problema ta? Mai vii si cu chestii genul “lumea moare de foame si ala isi ia laptopul cu el in tren.” Asta-i populism ieftin á la Iliescu & Co.

Si cu asta discutia este incheiata.

Semnătură 

⌘-N

7 din 7
7