Adobe Lightroom - de unde pot cumpara o versiune mai veche?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cum scrie si in titlu, doresc sa cumpar o versiune mai veche a aplicatiei Adobe Lightroom, care nu face parte din Creative Cloud si nu este cu abonament lunar… Imi trebuie o versiune care sa functioneze pe Mac OS X Snow Leopard. Pe internet am cautat informatii, dar nu am fost lamurit de unde as putea cumpara o versiune mai veche a acestei aplicatii. As prefera sa fie varianta cu disc de instalare, nu varianta download. Multumesc anticipat pentru informatii.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cautand mult pe internet dupa o posibilitate de a cumpara Adobe Lightroom fara abonament lunar, am descoperit cum se pot cumpara programele Adobe fara Creative Cloud, chiar si direct de la Adobe.

Pe pagina principala de la Adobe se da click sus pe “Menu” si in fereastra care se deschide se da click sus pe “Products” (daca este altceva selectat), dupa aceea se da click jos pe “All products”. In pagina noua care se deschide, se gasesc atat programele disponibile pe baza de abonament lunar, cat si programele ce pot fi cumparate la pret normal (adica pret intreg, fara abonament lunar) in varianta download.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Totusi asta inca nu imi rezolva problema, deoarece eu am nevoie de Lightroom 4 ce nu mai gasesc de vanzare la Adobe. Versiunea actuala Lightroom 5 nu functioneaza pe Mac OS X Snow Leopard ce am eu (asa scrie la system requirements) si nu doresc sa fac upgrade la sistemul de operare. Deci sunt in continuare in cautarea unei posibilitati de a cumpara Lightroom 4 de undeva.