Continuity
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Io nu mai inteleg nimic, pana acum Macu meu nu era compatibil cu functia asta cica, dar la un moment dat, din decembrie, primesc tel pe mac si pe ipad. Desi n-am raspuns niciodata ca sa vad daca functioneaza am doua cazuri cu i-mesajele, in amandoua cazuri am inceput conversatia prin nr de tel si am primit imessage, dar le-am primit doar pe ipad. Prin urmare le-am vazut prea tarziu. Wtf?
Cum dezactivez call forwardingu asta? Si de ce nu mi-au ajuns mesajele pe tel? Am activ imessage pe tel.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Deci, in iOS 8 si Yosemite este Continuity si HandOff… Continuity este compatibil pe orice Mac care ruleaza Yosemite dar HandOff nu, acolo trebuie Mac-uri dupa 2012.

Ca se dezactivezi apelarea si sms-urile de pe Mac & iPad ia iPhone-ul, du-te la Settings / FaceTime si ai acolo (nu stiu cum e pe engleza ca eu il am in romana) un switch pentru “Apelare Celulara cu iPhone-ul” iar sms-uri la Settings / Messages, switch-ul “Redirectionare mesaje text”.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Tot in romana il am si eu.
Hmm, interesant e ca “Redirectionare mesaje text” erau deja off. De fapt nici nu le pot activa, imi cere niste coduri, dar ele nu apar pe mac si ipad.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09
.ral:cr - 25 Ianuarie 2015 08:32 AM

Io nu mai inteleg nimic, pana acum Macu meu nu era compatibil cu functia asta cica, dar la un moment dat, din decembrie, primesc tel pe mac si pe ipad. Desi n-am raspuns niciodata ca sa vad daca functioneaza am doua cazuri cu i-mesajele, in amandoua cazuri am inceput conversatia prin nr de tel si am primit imessage, dar le-am primit doar pe ipad. Prin urmare le-am vazut prea tarziu. Wtf?
Cum dezactivez call forwardingu asta? Si de ce nu mi-au ajuns mesajele pe tel? Am activ imessage pe tel.

Trebuie dezactivat și de pe iPad/iPhone și de pe Mac. La mine iert ok si mesajele, le primesc la toate deviceurile, numai iPad-ul e compatibil Handoff (așa ca nu l-am testat) dar convorbirile merg bine de pe Mac sau iPad.
Debitezi căsuțele din Mesaje cu numărul de telefon.

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.04.15

Mie mi-a reperat lagul de la tastatura, ceea ce ma multumeste smile

Semnătură 

solitaire champ

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

De cand a aparut “continuity” eu am probleme cu sincronizarea agendei telefonice intre cele doua iPhone (6 si 5S), desi utilizeaza acelasi cont iCloud ... nici nu mai stiu ce sa incerc ca sa-mi sincronizeze iar numerele de telefon. Vreau inapoi la iOS7 :(