Macbook 2014 cu ” enter valid purchase date”
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Salut
Vreau sa cumpar un macbook air early 2014 , sh.

Dau sa caut pe selfsolve.apple.com —- macbook-ul - nu-mi arata data sau daca este in garantie, ci doar sa introduc data cumpararii. | Please validate your product’s purchase date. | Bineinteles, vanzatorul nu are factura.

Este facut in a doua saptamana a lunii mai 2014, deci garantie minim 5 luni ar mai avea. Daca e sa am probleme, ma ajuta Istyle, noumax?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Pe pagina Apple iti cere sa introduci data achizitionarii, cand s-a cumparat MacBook-ul din magazin. Garantia este valabila de la data introdusa acolo, deci data de achizitie introdusa ar trebui sa fie cea reala, ca este posibil sa se ceara o dovada (de ex. factura).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Am inteles asta, eram curios daca a mai dat cineva de chestiunea asta si cum a rezolvat-o fara factura initiala.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Asteapta sa mai raspunda si alti colegi de forum, poate altii stiu mai bine ce ar trebui sa faci, eu n-am mai avut treaba cu lucruri second hand.

Oricum, daca s-ar strica in primul an socotit de la data fabricatiei, nu cred ca s-ar pune problema sa nu ti-l repare (exceptie ar fi atunci daca ar figura numarul de serie ca fiind furat). In rest nu stiu ce sa zic legat de ce data ar trebui sa introduci pe site, de exemplu in cazul meu, cand mi-am cumparat un MacBook Pro nou sigilat din magazin, a avut deja aproape un an de la data fabricatiei…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Hm, normal arata asta la produsele care nu sunt inregistrate. La iPad-ul Mini mi-a aratat asa inainte sa-l cumpar (era nou sigilat), dupa ce l-am inregistrat si logat in contul de icloud mi-a aratat ca are garantie un an, incepand cu ziua in care l-am inregistrat.
Cel mai bine e sa-l intrebi pe proprietar daca e intradevar sh produsul si daca e inregistrat.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.01.15

salutare,

La produsele MAC garantia standard de 1 an,  incepe odata cu data de facturare, si nu cu data activarii ca la produsele IOS.

Avand in vedere mac-ul pe care tu sa-l iei este un mid 2014, ai putea incerca aleatoriu sa introduci o data de facturare, nu se intampla nimic daca o introduci gresit de mai multe ori .

Daca nu reusesti incearca sa obtii mai multe informatii de la vanzator , si astfel poti incerca sa iei legatura cu primul vanzator.

Ca observatie ,  daca macbook-ul a fost achizitionat de la magazine care nu sunt oficial reselleri apple este posibil ca sa nu poti inregistra produsul , decat dupa ce le trimiti dovada (factura de achizitie). Eu am patit asa cu mai multe produse apple : ipod, apple tv - toate cumparate de la altex.