● Resolves an issue that may cause Wi-Fi to disconnect
● Resolves an issue that may cause web pages to load slowly
● Fixes an issue that caused Spotlight to load remote email content when the preference was disabled in Mail
● Improves audio and video sync when using Bluetooth headphones
● Adds the ability to browse iCloud Drive in Time Machine
● Improves VoiceOver speech performance
● Resolves an issue that causes VoiceOver to echo characters when entering text on a web page
● Addresses an issue that may cause the input method to switch languages unexpectedly
● Improves stability and security in Safari
Si la mine la fel, a durat o ” vesnicie” pana a facut update-ul. La fel a fost si la IOS .am facut update-ul in mac si nu OTA si a durat o ora si ceva pana a coborat firmware-ul.
Fratilor pe mine m-a omorat ultimul update la OSX 10.10.2. Dupa update imi ia 3-4 minute sa incare o pagina de internet si uneori nici nu o incarca. Ma gandeam ca s-a stricat ceva si i-am dat sa repare permisiile, dar fera nici un efect. Se misca la fel de infect.
Am decis sa fac un clean install. In cele din urma am făcut un backup, formatat si instalat OSX. Pana la urma se pare ca nu am scăpat de aceasta problema.
Menționez ca iubitei mele ii merge foarte bine pe un MBA, la fel si pe iPad sau iPhone.
Dacă cineva a mai pățit asta sau are vre-o soluție miraculoasa sunt ochi si urechi. Mulțumesc anticipat.
Colac peste pupaza, am plecat in deplasare cu Mac-ul la un prieten si la el merge foarte bine acasa la mine iar nu merge ) deci cred ca Mac-ul si rooter-ul s-au ceratat.
eu as incepe cu resetarea routerului… fixul asta trebuia sa rezilve ceva probleme cu WiFi-ul poate ar trebui sa le faci conostinta ca si cum s-au vazut pentru prima oara…
Sincer am incercat ceva restarturi si ceva modificari, insa nu l-am resetat complet pentru ca am facut asta cu o saptamana in urma, o sa incerc cand ajung acasa si va tin la curent. Multumesc frumos.
Am revenit, am facut reset la rooter, fara nici un efect. Nu merge, am incercat resetare din fabrica, restarturi, deconectari, am sters reteaua din Mac si le-am facut cunostiinta ca la inceput nimic nu vrea sa functioneze intre astea doua.
Ma gandesc sa ies intr-un bar ceva cu Wi-Fi sa lucrez pentru ca si astazi este o zi pierduta din pacate :( Daca as da timpul inapoi nu as mai face update.
Un update care terbuia sa resolve o problema, m-a omorat
Madalin, incearca te rog si zi-ne rezultatul: dechide terminalul (Applications > Utilities > Terminal.app) si introdu “ping 8.8.8.8” , copy-paste aici la 6-7 randuri de output, apasa ctrl+c si introdu alta comanda “ping adresa” unde adresa e un site care nu iti merge de nici o culoare in browser si da-ne outputul si de acolo.