Deci eu am avut un iPad timp de aproape un an, dupa care l-am vandut. Este o jucarie faina, dar mie imi place mai mult sa lucrez pe MacBook Pro decat pe iPad, atat datorita tastaturii “reale” cat si datorita unghiului / distantei la care sta ecranul. Intr-adevar nu am incercat sa folosesc iPad-ul pe suport si cu tastatura externa, ma gandesc ca asa deja ar putea inlocui foarte bine un PC folosit la birou unde doar se editeaza documente. Dar pentru mine nu a fost asa potrivit la ce am vrut sa il folosesc, de aceea am ramas la MacBook Pro si am renuntat la iPad.
Sa fim seriosi, iPad-ul nu e pentru lucru, e bun pentru citit site-urile de stiri si navigat un facebuci dimineata si seara. Sau pentru cand pleci in concediu si nu vrei sa cari un calculator dupa tine.
E bine ca poti face cat mai multe chestii pe tableta, si e util cand te aflii in situatii in care ai nevoie de asa ceva, dar de inlocuit un calculator, no way!
S-au grabit unii sa prezica ca pc-urile vor disparea, nu vor disparea, ipadu nu este de ajuns pentru munca, poate ca ceva complementar.
Nu inlocoiesc pc-ul, dar au erodat puternic piata de pc. De fapt a creat o noua nisa care a mancat din nisa pc. Cunosc multe personae care folosesc doar telefon si tableta si deschid PC doar pentru ceva de lucru. Dar de consumat content si joculete tablete
Cazuri exceptionale vor fi mereu, dar chiar Steve a spus ca au studiat si utilizarea degetului pt timp indelungat nu face bine. Astia de la regiotrans au tablete dar cu tastatura, lor le e de ajuns dar mie imi e mila sa-i vad 8 ore pe zi in ecranelul ala. E bun pt teren dar in rest nu are niciun sens