5 ani
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Acum 5 ani, Steve a ieșit la rampa cu iPad!
http://youtu.be/_KN-5zmvjAo

Experiențe plăcute…neplăcute… Dar e un produs care a scimbaț modul de petrecere a timpului liber, modul de învatare, modul de a face afaceri….

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

S-au implinit astăzi 5 ani decand Steve ne-a arătat un nou mod de a lucra, învață si juca

http://youtu.be/_KN-5zmvjAo

Sa speram ca vor tine sus ștacheta!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

acum 10 ani nici nu aveam habar că peste 5 ani se va lansa iPad…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

S-au grabit unii sa prezica ca pc-urile vor disparea, nu vor disparea, ipadu nu este de ajuns pentru munca, poate ca ceva complementar.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Deci eu am avut un iPad timp de aproape un an, dupa care l-am vandut. Este o jucarie faina, dar mie imi place mai mult sa lucrez pe MacBook Pro decat pe iPad, atat datorita tastaturii “reale” cat si datorita unghiului / distantei la care sta ecranul. Intr-adevar nu am incercat sa folosesc iPad-ul pe suport si cu tastatura externa, ma gandesc ca asa deja ar putea inlocui foarte bine un PC folosit la birou unde doar se editeaza documente. Dar pentru mine nu a fost asa potrivit la ce am vrut sa il folosesc, de aceea am ramas la MacBook Pro si am renuntat la iPad.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Sa fim seriosi, iPad-ul nu e pentru lucru, e bun pentru citit site-urile de stiri si navigat un facebuci dimineata si seara. Sau pentru cand pleci in concediu si nu vrei sa cari un calculator dupa tine.
E bine ca poti face cat mai multe chestii pe tableta, si e util cand te aflii in situatii in care ai nevoie de asa ceva, dar de inlocuit un calculator, no way!

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Te contrazic.

Cu o aplicație Cloud adecvată, e ideal pentru lucru. Am 2 mini-uri la birou, si 12 împăduri + 12 iPhone.

PPT, calendar, Excel… Merg super fain, transmit ca nessu date de la un om de teren la sediu, fracturezi din mers…, etc

Semnătură 

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
.ral:cr - 28 Ianuarie 2015 04:50 PM

S-au grabit unii sa prezica ca pc-urile vor disparea, nu vor disparea, ipadu nu este de ajuns pentru munca, poate ca ceva complementar.

Nu inlocoiesc pc-ul, dar au erodat puternic piata de pc. De fapt a creat o noua nisa care a mancat din nisa pc. Cunosc multe personae care folosesc doar telefon si tableta si deschid PC doar pentru ceva de lucru. Dar de consumat content si joculete tablete smile

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cazuri exceptionale vor fi mereu, dar chiar Steve a spus ca au studiat si utilizarea degetului pt timp indelungat nu face bine. Astia de la regiotrans au tablete dar cu tastatura, lor le e de ajuns dar mie imi e mila sa-i vad 8 ore pe zi in ecranelul ala. E bun pt teren dar in rest nu are niciun sens

Semnătură 

Mcintoshing…