Recuperare date macbook air mid2011 lion
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: BUSTENI
Macuser din: 29.01.08

Am un macbook air la care s-a stricat sistemul de operare si nu merge cu functia de repair.I-mi spune sa recuperez datele si sa dau format.Aveti idee cum pot recupera datele de pe ssd?
Multumesc anticipat.

Semnătură 

Macbook early 2009

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Din cate stiu Air-ul nu suporta target disk mode. Poti fie sa il bootezi de pe un cdrom extern, fie de pe un stick, cu un hdd in celelalt usb si sa copiezi pe el. Daca nu merge, se poate si scoate ssd-ul si pune intr-o carcasa.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Din pacate nu este ssd care se pune in carcasa.

Semnătură 

Macbook early 2009

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Eu am unul si se scoate, este msata. https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Air+11-Inch+Mid+2011+Solid-State+Drive+Replacement/6317 . Cel din 2012 e proprietar. Iar rack-ul este http://eshop.macsales.com/item/OWC/MAU3ENVOY11/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Merci!
Am sa incerc sa cumpar un adaptor.

Semnătură 

Macbook early 2009

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Vezi ca iti trebuie si o surubelnita pentalobe. Dar cred ca poti gasi pe cineva probabil din Brasov sa iti imprumute daca nu vrei sa cumperi una.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Doar o generatie de MacBook au fost fara FireWire sau Thunderbold. Restul (adica si Air-ul tau) pot buta in FireWire Target Mode (butezi cu T apasata).

Ai incercat fsck, AppleJack, DiscWarrior? Eu asta as face mai intai. Vezi detalii in Ghid.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

Nu am incercat.O sa incec.

Semnătură 

Macbook early 2009