Garantie Telefoane Mobile
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.03.14

Am auzit ca cei de UTOK ofera garantie pe telefoane de 5 ani de zile si as vrea sa stiu daca este adevarat si daca mai sunt si alte branduri sau modele de telefoane mobile care ofera garantie mai mare de 2 ani de zile. Imi puteti spune toate telefoanele mobile care sunt de vanzare care ofera garantie mai mare de 2 ani de zile si daca cunoasteti despre acest lucru ca exista.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Pe E-mag, de exemplu, mai poti adauga garantie…contra cost desigur, la aproape orice.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.03.14

Eu as fi dispus sa cumpar un telefon smartphone dual sim Allview, E-boda, Evolio sau Utok. Care din aceste marci imi recomandati mai ales cand am probleme cu telefonul si sunt inca in garantie. Daca mai stiti si alte marci de telefoane Dual Sim care nu au telefoane foarte scumpe si care ofera si garantie.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Problema cu telefoanele astea ieftine este ca calitatea lor se reflecta in pret. Tu te uiti sa aibe 5 ani garantie, dar nu stiu daca ti-ar conveni sa mergi din 2 in 2 luni la service cu el si de fiecare data sa ramai pentru 2-3 saptamani fara telefon. Stiu persoane care au patit asa de mai multe ori, pana la urma au aruncat telefonul si au luat unul nou. Desigur asta depinde si de ce noroc sau ghinion ai, daca prinzi un model mai reusit posibil sa te tina mult si bine.

Eu pentru mine nu mi-as lua telefon de la firmele enumerate de tine, dar am mai multi prieteni care au telefoane de la Allview si sunt destul de multumiti. Totusi mentionez ca fiecare si-a schimbat telefonul dupa 2 ani cu unul nou dar de la acelasi firma. Sunt telefoane ieftine si nu iti pare rau daca dupa 2 ani se strica ceva la ele si trebuie sa iti iei unul nou. Telefoanele astea ieftine asa sunt facute sa tina cat timp au garantie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Depinde daca sti ce vrei si cunosti lucrurile.
Calitatea costa,restul e discutabil,eu am avut un Evolio dual sim acu ceva ani si nu era smart,mic usor de folosit suna tare si se auzea bine in casca pe linga semnal la ambele cartele simultan.
Dupa citeva luni a dat buseala softul,problema rezolvata la un service obscur prin Rahova,urit.A mai mers ceva si nu se misca la fel din ce in ce mai multe probleme diverse,,,am renuntat imediat la el fiind in garantie chiar.
Concluzia ca nu merita nervii si timpul,prefer sa platesc pentru calitate decit sa ma bucur la ceva ieftin care promite mult dar nu dovedeste.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman