Si eu la fel, chiar ma bucur ca Microsoft si-a mai revenit , Satya pare fi un tip cu capul pe umeri. Astept cu interes editia de anul asta a lui Sufacepro, poate reusesc sa concureze mai bine cu iPad & MacBook.
Și eu l-am adoptat pe telefon exclusiv pentru mail-ul de muncă (gmail plătit).
Nu am până acum nimic să îi reproșez; cu ultimul update pot dezactiva sortarea inbox-ului după conversații care mă enervează teribil.
“Please do not install this application, and in case you have already done so for your EP corporate mail, please uninstall it immediately and change your password,” it said.
The apps will send password information to Microsoft without permission and will store emails in a third-party cloud service over which the Parliament has no control, DG ITEC added in a message on the Parliament’s intranet.
Mno, faină treabă... Și așa cu drag îl foloseam…
Râmâne să decid dacă îl mai țin sau nu, la urma urmei informația din mailurile mele nu e așa de importantă pentru MS…
Eu cred ca poate fi folosit fara grija (ma rog, fara griji suplimentare): stirea de mai sus e ca cei din Parlamentul European nu au control asupra serverului Microsoft si deci fac basici pe creier (pe buna dreptate).