Se merita upgrade de la 5s la 6?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Aberdeen
Macuser din: 21.09.14

Salutare dragi prieteni! Detin un Iphone 5s 16 gb de 6 luni de zile. As dori sa stiu si eu cateva informatii daca se merita sa iau un iphone 6! L-am tinut in mana, butonat etc si am plecat cu o parere destul de bune in privinta lui. Acum se poate sa imi dati cateva detalii gen: durata baterie, daca rezista la socuri si cam toate “minusurile” care le poate avea. Sunt super multumit de 5s , bateria ma tine vreo 2 zile la o utilizare moderata gen apeluri si mail, l-am scapat de vreo 5 ori pe asfalt/ciment/trepte pe ecran si in colturi dar nu a patit nimic. Am inteles ca iphone 6 e mai sensibil la accidente de genul acesta .
Doar cateva pareri as dori daca se poate! Multumesc!

Semnătură 

Macbook air 13’/ i5 / 4Gb/  SSD 128 Gb/ HD 4000
Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Eu cred ca se mérita. E un telefon mult mai frumos, in rest la cum se misca nu o sa vezi o diferenta prea mare. Camera foarte putin imbunatatita, si da, trebuie sa fi mai atent cu el datorita ecranului care e rotunjit pe margini si e mult mai predispus spargerii. Eu inca nu l-am spart si nu sunt o persoana grijulie cu telefoanele. Dar daca iti vei cumpara unul iti recomand o folie alien surface, sunt foarte multumta de ea. Trebuie sa te uit la un tutorial pentru montarea ei dar nu este prea greu.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Posesor de 5s , butonat 6 destul de mult.
Daca-l cumperi il cumperi pt 2 motive : - ecranul mai mare si design . Performanta, din pacate e fix aceeasi ca pe 5S. D.p.m.d.v. nu merita in acest momentul diferenta pe care trebuie sa o dai.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Aberdeen
Macuser din: 21.09.14

Multumesc de raspunsuri! O sa raman la 5s momentan si poate pe viitor o sa-l schimb daca lanseaza 6s. O zi buna tuturor!!

Semnătură 

Macbook air 13’/ i5 / 4Gb/  SSD 128 Gb/ HD 4000
Iphone 5s-16 gb
Ipod 3 8gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am avut 5 si am trecut la 5s. Cand a aparut 6 am sarit pe el, dupa cateva luni pe 6 Plus. In trecut am avut 4 si 4s nu m-a atras cu nimic, deci am ramas la 4. Tu stii daca se merita sau nu. Pentru mine s-a meritat.

O sa trec si la 6s Plus pentru ca o sa aiba 2GB de Ram si Plus-ul va fi optimizat la toate capitolele. E inca un prototip, ca si primul iPad. Dar stim cu totii ca iPad 2 a fost cea mai buna tablea smile

[ Modificat: 22 Februarie 2015 02:44 PM de hamilton ]
 Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
Punk - 22 Februarie 2015 01:04 PM

Posesor de 5s , butonat 6 destul de mult.
Daca-l cumperi il cumperi pt 2 motive : - ecranul mai mare si design . Performanta, din pacate e fix aceeasi ca pe 5S. D.p.m.d.v. nu merita in acest momentul diferenta pe care trebuie sa o dai.

Gandestete si ca telefonul s-a lansat acum cinci sase luni, deja nu prea se mai merita sa il cumperi, mai sunt sase luni pana apre noul model raspberry.
Plus asa cum toate lumea spune e o mare diferenta displyul mai mare, plus modelul de 64 e mai ieftin, are acelasi pret cu 32 pe 5s, eu alegand pe cel de 64. In locul tau as astepta smile.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K