Cum stam cu optimizarea app-urilor pe iPhone 6 si 6 Plus ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.02.15

Salut si bine v-am gasit!

Am si eu o intrebare pt cei ce detin noiile iPhone-uri.
Cum stam cu optimizarea app urilor pentru ele, in special pentru iPhone 6 Plus?

Vreau sa-mi achizitionez un iPhone 6 Plus dar nu stiu daca si in ce proportie s-au optimizat app-urile.
Folosesc muuulte app-uri sau daca nu le folosesc zilnic atunci ocazional dar pentru mine e esential sa le am acolo in caz de forta majora. smile

Deci, ce sfat imi dati?

[ Modificat: 02 Februarie 2015 11:22 PM de hamilton ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

95% din cele 120 de aplicatii care le am instalate sunt optimizate. Am 6 Plus.
Inainte am avut 6, chiar la lansare, atunci erau optimizate 2 aplicatii, maxim 3 smile

Sari pe el, e extraordinar. A fost lansat in Septembrie 2014, a trecut ceva vreme si nu toti developerii sunt lenesi.

PS : ti-am optimizat eu cateva cuvinte raspberry

[ Modificat: 02 Februarie 2015 11:21 PM de hamilton ]
 Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sencs! Prishi8 bro! smile

K! Acum sunt lamurit!
Multumesc ca mi ai editat post’ul!
Repetitia sintagmei “Iphone6 plus” din post’ul meu e dovada clara de obsesie pentru acest Iphone, deci n are lagatura cu repetitia din poeziile lui Eminescu. smile
Cei sa faci, repetitia e dovada obsesiei, iar obsesia e dovada nerabdarii, dar si nerabdarea e dovada ca Iphone 6 plus e piesa!

Apreciez iComunitatea care haiduceste pe acest forum!
I’ll be back! smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Propun sa dam mana de la mana si sa-i luam un iphone 6 plus, ca sa poate scrie pe forum prin dictare.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

aDk dk scriu asha i’mi luatzi si mmie 1 ifon???

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Vezi ca iOS 8 nu e chiar cel mai ok release, sacadeaza oleaca pe 6 Plus din cauza ca telefonul face downscale de la 2208 × 1242 la 1920 x 1080.
Device-ul are putere destula, A8 e foarte smecher, dar codarea nu e groava.

Exemplu : am 300 de piese in Music app si la scroll sacadeaza. La fel si in Photos app, unde am 6,000 de poze. Pe 6 nu aveam problema asta.

D.p.d.v. al performantei regret ca am trecut de la 6 la 6 Plus dar ecranul si bateria aia sparge tot. Acum sunt la 14% cu 2 zile de standby si 16 ore de usage ! Damn.

It’s a love and hate relationship. smile

[ Modificat: 04 Februarie 2015 02:35 PM de hamilton ]
 Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc Hamilton!
Sinceritatea ta face cat toate reviewurile pe care le am citit.
Tot respectul pt cei ce nu s au lasat hipnotizati de vraja tehnologiei si au puterea sa fie cinstiti, sinceri si obiectivi in parerile lor. Asta e o dovada de clasa si denota faptul ca indiferent pe ce piesa tech pun mana ei au putere asupra ei si nu invers.
Restul sunt mai mult sau mai putin pe post de ficus indiferent unde dai de urma lor in societate.

Inca mai ma gandesc daca merita trecerea de pe 5S pe 6 sau 6 Plus.
Un prieten a vorbit de curand cu CEOul Apple pe Anglia si acesta i a marturisit fara retinere ca el e inca pe 4S 32Gb iOS 6 editie speciala pentru varfurile sistemului Apple. Deci, retinerea lor e graitoare, doar nu e usor de talcuit.
De asemenea foarte multi dezvoltatori inca mai zabovesc pe 4Suri, 5uri si rar 5Suri. Nu mai zic de BigBoos sau altii din aceiasi ramura care inca raman fideli 4Sului si 5ului.
Campania de promovare a editiei 6 si 6+ mi s a parut una violenta care prin definitie ascunde mereu un produs mai slab. Foarte multa lume recunoaste ca noua editie iphone si a pierdut din eleganta, din izul exclusivist si stilul care facea din iphone un obiect de arta tech. Si pe buna dreptate pt ca era.
Am avut peste 25 de telefoane de varf in 7 ani. Recunosc, ma plictisesc repede. Dar acum cu un iOS lipsit de eleganta si mai bug’uit ca niciodata si parca fara leac, cu o editie iphone din care lipseste “acel ceva” care “topea” fara drept de apel orice concurenta…  incep sa inteleg de ce e atat de multa ezitare din partea multora pt noua editie.
Sunt un tip pragmatic, iar banii mei vor merge mereu la cel mai bun nume de pe piata indiferent din ce domeniu.
Dar acum am retineri.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Rubbish…iPhone 6 has the best design EVĂĂĂRRR.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
Kevo - 05 Februarie 2015 09:43 AM

Rubbish…iPhone 6 has the best design EVĂĂĂRRR.

Si mie imi place 4/4s. Ca dovada inca sunt pe 4 :p. Si 5/5S-ul mi-a placut. Pe 6 L-am gasit mai apropiat de Androizi :(. Sotia l-a placut/luat, eu nu wink

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Aplicatiile sunt cam optimizate in marea lor majoritate, iar cele care nu sunt, arata si ele rezonabil pe iPhone 6 plus, cel putin mie asa mi se pare wink
Intr-adevar, ecranul face tot la iPhone 6 plus, dar faptul ca nu mai pot face mare lucru cu el cu o singura mana e o pierdere importanta pentru mine…

Semnătură 

iPhone 7 32GB