Cea mai potrivita versiune de OSX pentru un MBP [Early 2008]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 15.11.14

Ce versiune credeti ca merge cel mai bine pe macbook-ul din imagine? Vad ca scrie ca ar suporta pana la ultima versiune adica yosemite insa nu stiu daca e chiar asa, macbook-ul fiind mai vechi.

[ Modificat: 05 Februarie 2015 01:22 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Este macul unui amic iar acum are Lion. Merge destul de greoi desi are 4GB ram si SSD.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Daca merge greoi cu 4 GB RAM si SSD ar trebui ceva curatenie in sistem si aplicatii. Eventual clean install.
Cauta pe net ce presupune upgrade la 10.10 pt. sanatatea placii video.
Nvidia 8600 va crapa la un moment dat. Sa nu grabesti sfarsitul.
Eu as investi intr-un cooling pad pana una-alta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
macfunboy - 03 Februarie 2015 09:18 PM

Este macul unui amic iar acum are Lion. Merge destul de greoi desi are 4GB ram si SSD.

ar trebui sa mearga ok cu aceasta configuratie,incearca o reinstalare si eventual un test Ram/HDD daca se misca la fel de greoi,
pentru reinstal/upgrade recomand ML/Maverick in nici un caz yosemite pe macuri inainte de 2012.

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ei, nici chiar asa: MBP-ul meu e mid 2009 (cu 8 RAM si SSD) si merge foarte bine Yosemite.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Nu e vorba ca nu merge bine insa am citit pe net la sugestia colegilor si se pare ca yosemite arde placile video deoarece se incalzeste rau. Bug sau ceva de genul.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu sunt cu Snow Leopard și îl recomand,nu am probleme cu el. Acum depinde și de utilizator.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Pe un Imac mid 2011 10.10 Yosemite face artefacte grafice. L-am ras si am pus inapoi 10.9 Mavericks, nici o problema de atunci. Deci are ceva temei afirmatia cu placile video (au am rulat 10.10 cred ca sub o zi). Pe de alta parte am rulat acelasi 10.10 pe un macbook air 2010 si un pro 2011 fara probleme o saptamana doua (doar ca nu mi-a placut deloc cum arata). Si pe Macbook-uri am revenit la 10.9.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si eu votez tot Snow Leopard. Daca n-ai nici un program ca sa ceara mai sus, lasa-l pe SL.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut, cam aceeasi configuratie am si eu unul la fel; Am avut Snow Leopard pe el, mergea brici, am trecut la Mavericks, apoi la Yosemite, si dupa doua zile am fugit repede inapoi la Mavericks. Daca ai posibilitatea sa il lasi pe un sistem sub Mavericks…lasa-l! Daca ai facut, deja, update si nu mai ai cd, usb, etc, stai pe Mavericks! Merge chiar bine…dar, in nici un caz, Yosemite!