1 din 2
1
Problema ... si rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu ceva drivere ... iMac Intell
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Deci sa va zic ce problema am : am imac intell

Am XP instalat prin parallels ... nu pot sa activez webcamul pe XP ... nu stiu de ce se intampla asta ... adica merge microfonul (call) pe YM /Skype / MSN dar nu webcamul ... spune ca nu gaseste webcamul ...

De aici trag concluzia ca nu are drivere webcamul si tot am incercat sa fac rost de drivere pt webcam si nu am gasit ... dar m-am gandit la o varianta nu stiu daca merge dar as fi vrut sa o incerc ... sa instalez BootCamp si sa ii zic sa-mi faca acel CD / DVD cu drivere special pt Windows ... stiti voi despre ce vorbesc daca ati instalat vreo data XP pe un Intel MAC ... cu BootCamp

Zis si facut am instalat Boot Camp si ... surpriza mare ...  pt faptul ca nu mai am o singura partitie ci am facut 2 partitii pe HDD nu mai vrea sa ruleze BootCampul ... deci nu mai pot sa fac acel CD /DVD cu drivere ...

Nu stiu daca va merge faza sa folosesc in Windows - parallels ... acele drivere pe care le scrie pe CD / DVD bootcampul dar totusi as vrea sa am acele drivere ...

Indiferent de ce ziceti ca nu voi putea folosi sau voi putea folosi acele drivere pe care bootcampul le scrie automat pe un CD / DVD as vrea daca isi face cineva mila de mine smile cineva dintre voi smile) sa-mi puna si mie pe un FTP imaginea la tot ce scrie bootcampul pe acel CD / DVD

Mai jos va dau un FTP : e la mine pe iMac facut serverul de ftp sper sa nu aveti probleme la logare ... am facut de orice eventualitate 2 conturi :

adresa : 85 punct 204 punct 217 punct 253
ANONYMOUS

adresa : 85 punct 204 punct 217 punct 253
utilizator : macuser
parola : 123

De ce vreau asta ... MSN pt OSX intel Mac ... nu exista ... in YM pt OSX nu am optiunea CALL ca la cel pentru windows ... doar Skype merge optiunea Call dar nu am multi in lista majoritatea pritenilor au YM sau MSN si acum in YM pentru Windows pot adauga useri de MSN si deci momentan pana YM se dezvolta pt OSX la fel de mult ca varianta pt Windows trebuie sa ma folosesc de Windows asta e ...

Deci va multumesc frumos si va rog ajutati-ma si pe mine cu acele drivere ... o imagine ceva a CD/DVD cu drivere pe care Bottcampul le face ...

O fi de la Parallels ... mai jos e screenshot cu varianta de parallels ce o folosesc ...

[ Modificat: 06 Martie 2007 06:14 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Nu vin cu o solutie ci cu o recomandare. Nu e o idee buna sa se posteze informatiile ftp-ului sub formatul care l-ai facut mai sus. Exista web lurkers care, pe langa altele, culeg si aceste informatii at random si te vei trezi cu acces/activitate nedorita pe serverul tau. Vorbesc si din experienta wink Simplu spus, un lurker e un program folosit de spammers si alti baieti veseli care cauta pe site-uri/forumuri adrese de e-mail, conturi de FTP publice samd.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mai intii, stergi partitia cu BootCamp. Apoi scrii discul (ei bine s-au gindit cind au facut asa), apoi refaci partitia, apoi instalezi Windows si abia la urma bagi discul cu drivere!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 06 Martie 2007 05:43 AM

Mai intii, stergi partitia cu BootCamp. Apoi scrii discul (ei bine s-au gindit cind au facut asa), apoi refaci partitia, apoi instalezi Windows si abia la urma bagi discul cu drivere!

Nu inteleg de ce imi zici asta ... am instalat XP cu ajutorul boot camp ... nu vreau sa fac asta ... vreau daca ai bootcamp pune-mi si mie drivelele de pe CD pe acel ftp ...
Daca citesti mai sus nu vreau sa instalez WIN prin BootCamp ... deja folosesc parallels si sunt foarte multumit ... vreau cu totul altceva… si boot camp nu-l mai pot folosi acum caci am 2 aprtitii pe hdd ==> bootcamp nu ruleaza asa vrea doar 1 partitie ca sa ruleze ca aplicatie ...

merci oricum

[ Modificat: 06 Martie 2007 05:54 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Nu cred ca o sa te rezolve cine stie cum calea care o cauti tu. Ce firma/model e webcam-ul?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fishbone - 06 Martie 2007 05:55 AM

Nu cred ca o sa te rezolve cine stie cum calea care o cauti tu. Ce firma/model e webcam-ul?

Am Imac Intel ==> totul incorporat

de asta caut acele drivere pe care bootcapul le face

cand foloseam bootcamp inainte sa descoper parallels ... acele drivere pe care bootcampul le pune pe cd automat ... de fapt erau un executabil care insta toate driverele necesare ... webcam iSight , microfon ,sunet etc etc

daca era webcam extern sigur il citeam pe toate partile si tot gaseam un producator ceva si gaseam undriver asa cu asta incorporat nu ma apuc sa sparg macul smile

glumesc

[ Modificat: 06 Martie 2007 06:04 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

greseala am postat de 3 ori acelasi raspuns

[ Modificat: 06 Martie 2007 06:02 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

greseala am postat de 3 ori acelasi raspuns

[ Modificat: 06 Martie 2007 06:02 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu vin cu o solutie ci cu o recomandare. Nu e o idee buna sa se posteze informatiile ftp-ului sub formatul care l-ai facut mai sus. Exista web lurkers care, pe langa altele, culeg si aceste informatii at random si te vei trezi cu acces/activitate nedorita pe serverul tau. Vorbesc si din experienta Simplu spus, un lurker e un program folosit de spammers si alti baieti veseli care cauta pe site-uri/forumuri adrese de e-mail, conturi de FTP publice samd.

pai cum pot sa postez acele date despre ftp ??? mai sigur ???

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Sugestia asta se aplica si pentru adresa de e-mail, daca vei fi nevoit vreodata sa o expui intr-un mediu public. Incearca sa afisezi informatiile intr-un mod obscur dar simplu de interpretat. Spre exemplu adresa de IP in loc sa fie 192.168.1.1 scrie 192 punct 168 punct si asa mai departe. Pentru adresa de e-mail evita @. Daca este . scrie sub forma user _at_ server punct com. In general lurkerii nu sunt suficient de destepti sa prinda astfel de variatii, ei cauta specific informatii sub o anumita forma. Se uita dupa @ si .com, .net etc sau pentru informatii precum adresa de IP, “username”, “password” etc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Apropo daca las deschis imac-ul si el intra in SLEEP ... se mai poate conecta cineva la mine sau de ex daca tin la download ceva pe Azureus (torrnte)...el functioneza in cuntinuare isi face treaba sau totul se intrerupe ...

stiu ca se pot face setarile ca in poza de mai jos pentru el dar de curiozitate ce am intrebat mai sus ???

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Man… poti scrie CD-ul cu drivere si fara sa instalezi XP prin Bootcamp. Uita-te atent prin meniuri wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca intra in sleep se taie tot.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

La iMac nu pare sa se taie reteaua, ci doar la portabile:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=25801

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, e confuza formularea: Note: Portable computers have no network connectivity when in sleep mode, but can wake if the Energy Saver options “Wake when the modem detects a ring” or “Wake for Ethernet network administrator access” are enabled. If you wish to use file sharing or don’t want to interrupt your Internet connection, do not manually put the computer to sleep and drag the “Put the computer to sleep when it is inactive” slider to Never.
Dar daca raman downloadurile active, atunci si CPU-ul, HDDul etc. trebuie sa fie active. Deci, unde mai e sleepul? La Power Macul meu se taie tot cand intra in sleep (ca si la PowerBook).

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Daca ai instaqlat “bootcamp” clik dreapta show package content, Contents, Resources, Disk image , mount si ai driverele

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

1 din 2
1