Deci sa va zic ce problema am : am imac intell
Am XP instalat prin parallels ... nu pot sa activez webcamul pe XP ... nu stiu de ce se intampla asta ... adica merge microfonul (call) pe YM /Skype / MSN dar nu webcamul ... spune ca nu gaseste webcamul ...
De aici trag concluzia ca nu are drivere webcamul si tot am incercat sa fac rost de drivere pt webcam si nu am gasit ... dar m-am gandit la o varianta nu stiu daca merge dar as fi vrut sa o incerc ... sa instalez BootCamp si sa ii zic sa-mi faca acel CD / DVD cu drivere special pt Windows ... stiti voi despre ce vorbesc daca ati instalat vreo data XP pe un Intel MAC ... cu BootCamp
Zis si facut am instalat Boot Camp si ... surpriza mare ... pt faptul ca nu mai am o singura partitie ci am facut 2 partitii pe HDD nu mai vrea sa ruleze BootCampul ... deci nu mai pot sa fac acel CD /DVD cu drivere ...
Nu stiu daca va merge faza sa folosesc in Windows - parallels ... acele drivere pe care le scrie pe CD / DVD bootcampul dar totusi as vrea sa am acele drivere ...
Indiferent de ce ziceti ca nu voi putea folosi sau voi putea folosi acele drivere pe care bootcampul le scrie automat pe un CD / DVD as vrea daca isi face cineva mila de mine
cineva dintre voi
) sa-mi puna si mie pe un FTP imaginea la tot ce scrie bootcampul pe acel CD / DVD
Mai jos va dau un FTP : e la mine pe iMac facut serverul de ftp sper sa nu aveti probleme la logare ... am facut de orice eventualitate 2 conturi :
adresa : 85 punct 204 punct 217 punct 253
ANONYMOUS
adresa : 85 punct 204 punct 217 punct 253
utilizator : macuser
parola : 123
De ce vreau asta ... MSN pt OSX intel Mac ... nu exista ... in YM pt OSX nu am optiunea CALL ca la cel pentru windows ... doar Skype merge optiunea Call dar nu am multi in lista majoritatea pritenilor au YM sau MSN si acum in YM pentru Windows pot adauga useri de MSN si deci momentan pana YM se dezvolta pt OSX la fel de mult ca varianta pt Windows trebuie sa ma folosesc de Windows asta e ...
Deci va multumesc frumos si va rog ajutati-ma si pe mine cu acele drivere ... o imagine ceva a CD/DVD cu drivere pe care Bottcampul le face ...
O fi de la Parallels ... mai jos e screenshot cu varianta de parallels ce o folosesc ...