2 din 2
2
Problema ... si rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu ceva drivere ... iMac Intell
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Terminat upload drivere!

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

In primul rand vezi ca a aparut versiunea GOLD de Paralels 2.5 (3186). In al doilea rand ceea ce vrei tu nu o sa mearga. Nu are nici un rost sa instalezi drivere de XP/Bootcamp in Parallels pentru ca acesta din urma vine cu toate driverele pe care le suporta. Oricum, nu cred sa te ajute sa instalezi driverele respective in Parallels. Eu am Parallels de cateva luni si nu am instalat nici un driver.

Uite, ar trebui sa iti mearga iSight: “iSight cameras built-in to MacBooks, MacBook Pros and iMacs are also fully supported in virtual machines. There is no complicated setup required to make USB devices work.”

[ Modificat: 06 Martie 2007 05:39 PM de nevrozel ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
AlexBuga - 06 Martie 2007 03:13 PM

Man… poti scrie CD-ul cu drivere si fara sa instalezi XP prin Bootcamp. Uita-te atent prin meniuri wink

scrierea cd - lui se face inainte de instalare Windows ... CLAR ASTA ...

PASII SUNT :

1. Iinstaleaza BootCamp.app
2. Rueaza OSX Updates
3. Ruleaza Bootcamp.app
4. Scrie CD/DVD cu driverele necesare Windows(placa video,plava sunet,mouse,tastatura,webcam etc etc)
5. Instaleaza Windows

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
hammer - 06 Martie 2007 05:13 PM

Terminat upload drivere!

SARUMANA ... multumesc frumos

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 06 Martie 2007 05:37 PM

In primul rand vezi ca a aparut versiunea GOLD de Paralels 2.5 (3186). In al doilea rand ceea ce vrei tu nu o sa mearga. Nu are nici un rost sa instalezi drivere de XP/Bootcamp in Parallels pentru ca acesta din urma vine cu toate driverele pe care le suporta. Oricum, nu cred sa te ajute sa instalezi driverele respective in Parallels. Eu am Parallels de cateva luni si nu am instalat nici un driver.

Uite, ar trebui sa iti mearga iSight: “iSight cameras built-in to MacBooks, MacBook Pros and iMacs are also fully supported in virtual machines. There is no complicated setup required to make USB devices work.”

Am instalat aseara si ultima versiune tot cu serial cu tot ... full functionabila

Tot nu imi merge

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da tot nu mrge webcamul ... aceeasi eroare insuportabila sa ma….

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
hammer - 06 Martie 2007 05:06 PM

Daca ai instaqlat “bootcamp” clik dreapta show package content, Contents, Resources, Disk image , mount si ai driverele

Da sarumana si asa merge e ceea ce scrie pe acel cd ...

merci

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

LST, nu uita ca exista functia “Edit” odata ce ai postat, daca doresti sa-ti modifici mesajul.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

well…am pus si io gunoiu’ ala de icspe ca eram in sevraj dupa un counter strike….zboara icspeul pe hardware-ul apple iar cs-ul este demential. hhmmm, oare cum o fi pe un ACD de 30?! ma ia cu fiori. anyway, instalarea prin BC este floare la ureche…merge totul perfect, partitia de win este fat si o vad mountata pe desktop (in os x) ca un hdd extern iar transferul de date merge f bine. am dat acum jos macdrive7 sa-l instalez pe win ca sa pot acccesa mac-ul si sa vad cum e.
nu stiu daca stiti, dar merge isight-ul de bubuie….pe yahoo!messenger nu se vede atat de bine ca-n os x pe ichat dar in skype se vede bine

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Offtopic: ar trebui sa le iau comision astora de la Apple romania, CEO-ul caruia practic “i-am vandut” un macbook negru, a treia zi dupa folosire a comandat 2 iMac-uri superbe de 20 cred cu licenta de XP proff pe ele. Erau asa frumoase la receptie…

[ Modificat: 20 Mai 2007 11:17 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2