In primul rand vezi ca a aparut versiunea GOLD de Paralels 2.5 (3186). In al doilea rand ceea ce vrei tu nu o sa mearga. Nu are nici un rost sa instalezi drivere de XP/Bootcamp in Parallels pentru ca acesta din urma vine cu toate driverele pe care le suporta. Oricum, nu cred sa te ajute sa instalezi driverele respective in Parallels. Eu am Parallels de cateva luni si nu am instalat nici un driver.
Uite, ar trebui sa iti mearga iSight: “iSight cameras built-in to MacBooks, MacBook Pros and iMacs are also fully supported in virtual machines. There is no complicated setup required to make USB devices work.”
[ Modificat: 06 Martie 2007 05:39 PM de nevrozel ]
In primul rand vezi ca a aparut versiunea GOLD de Paralels 2.5 (3186). In al doilea rand ceea ce vrei tu nu o sa mearga. Nu are nici un rost sa instalezi drivere de XP/Bootcamp in Parallels pentru ca acesta din urma vine cu toate driverele pe care le suporta. Oricum, nu cred sa te ajute sa instalezi driverele respective in Parallels. Eu am Parallels de cateva luni si nu am instalat nici un driver.
Uite, ar trebui sa iti mearga iSight: “iSight cameras built-in to MacBooks, MacBook Pros and iMacs are also fully supported in virtual machines. There is no complicated setup required to make USB devices work.”
Am instalat aseara si ultima versiune tot cu serial cu tot ... full functionabila
well…am pus si io gunoiu’ ala de icspe ca eram in sevraj dupa un counter strike….zboara icspeul pe hardware-ul apple iar cs-ul este demential. hhmmm, oare cum o fi pe un ACD de 30?! ma ia cu fiori. anyway, instalarea prin BC este floare la ureche…merge totul perfect, partitia de win este fat si o vad mountata pe desktop (in os x) ca un hdd extern iar transferul de date merge f bine. am dat acum jos macdrive7 sa-l instalez pe win ca sa pot acccesa mac-ul si sa vad cum e.
nu stiu daca stiti, dar merge isight-ul de bubuie….pe yahoo!messenger nu se vede atat de bine ca-n os x pe ichat dar in skype se vede bine
Offtopic: ar trebui sa le iau comision astora de la Apple romania, CEO-ul caruia practic “i-am vandut” un macbook negru, a treia zi dupa folosire a comandat 2 iMac-uri superbe de 20 cred cu licenta de XP proff pe ele. Erau asa frumoase la receptie…