2 din 2
2
Incepator, am cateva intrebari!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 13.02.07
psergiu - 07 Martie 2007 04:22 PM

Cine stie ce melodie e in reclama aia ?

Propellerheads - Spybreak!  (cred ca e remix)

Semnătură 

The Dream of Eric Wright / That’s what I’m givin’ you…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.03.07

Ma intereseaza si pe mine niste casti, dar din cele de se pun pe dupa gat si stau in afara urechii (ce bizar suna chestia asta…). Ma rog, ideea e ca nu vreau sa-mi infig nimic in urechi (ma nevrozeaza sa am ceva in urechi, pe bune). Citeam ceva de Lgotech, pe la Diverta (Best Computers) dar nu sunt convins cum se inteleg cu ipod-ul.

Multam!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie

N-am vrut sa mai deschid un topic…mi-a venit ipodul (in 2 zile btw smile

Problema e ca nu ma descurc prea bine cu itunes, internetul e deja suprasaturat, intri din link in link, fel de fel de tweak-uri, features, accesorii, scripturi, programele. etc.

Pana una alta, am niste nelamuriri legate de itunes. Pun un screenshot din Library ca sa intelegeti mai bine:

http://xs413.xs.to/xs413/07112/itunesscrn1612.jpg.xs.jpg

1
Dupa cum stiti, in Romania nu putem face cont pe itunes (sau..?). Deci e mai greu cu copertile de albume… Eu caut coperta manual, selectez toate melodiile dintr-un album (in Library), dau get info, si pun coperta. Dar ce am observat e ca atribuie aceeasi imagine la fiecare melodie in parte, ocupand ipodul cu spatiu degeaba. Vreau ca o SINGURA poza sa apara la fiecare melodie din acel album, nu sa mi-o multiplice de atatea ori.

Apropo, vazusem printr-un topic trecut ca folositi un widget yahoo sau alt soft, care cauta automat copertile, as fi recunoscator daca stiti o metoda mai simpla decat cea pe care o folosesc eu.

2
Pot face foldere in Library?

3
Cum pot muta ordinea melodiilor in Library/Playlist, simplu cu drag & drop? Momentan trebuie sa dau get info pe fiecare melodie si s-o numerotez.. Deasemena, cum le pot numerota mai repede?

4
Cum salvez tot ce am sortat (inclusiv coperti, tag-uri, ordine) in Library, ca dupa un reinstall, sa le am la fel? (nu vreau backup la mp3-uri, ma intereseaza doar sa retina ce am scris mai sus, adica sa bag iar mp3-urile in Library dar sa retina ordinea, coperta etc

5
Vad ca nu pot sa bag in library decat mpeg4 (pt. a-l converti mai tarziu), cu avi n-a mers. Problema e ca dureaza enorm de mult, si nu se aude sunetul pe ipod. Ma intereseaza un soft dedicat codarii,  care sa converteasca orice format in .mov . Iarasi e plin internetul de asa ceva asa ca astept o sugestie de la voi.

6
Observ ca sunt niste categorii pe ipod la “Videos” : Movies, Music Videos, Video Podcasts. Am bagat un videoclip, dar mi-a aparut la Movies. Cum pot sa decid eu in ce folder sa fie?

7
Pot sa descarc podcasturi gratis de pe itunes daca n-am cont?

———Si niste intrebari legate de ipod:———

1
Cum pot accesa mai repede functiile repeat/shuffle ? (nu din Settings..) Optiunea shuffle e chiar in meniul principal,dar cum imi rearanjez la loc lista in ordine alfabetica ? Si n-am inteles la ce face shuffle, la playlistul curent sau la toata muzica? 
Unde sunt optiunile gapless playback si crossfade? (daca sunt)

2
Cum pot modifica ordinea melodiilor intr-un playlist, direct de pe ipod? (manual, sau macar dupa niste criterii automate, de genul, ordine alfabetica, marime, durata etc) Nu imi ziceti sa-mi fac playlist-uri on-the-go raspberry, vreau sa le modific pe cele curente.

3
Are ceva daca tin tot timpul ipodul pe modul Hard Disk ?

4
Am bagat niste fisiere .txt in folderul Notes, de pe ipod, dar vad ca e o limita de caractere…am deschis un .txt mai lung si nu-mi afiseaza tot. E vreo solutie?

Cam atat deocamdata, astept ajutor :D Mersi

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie

Link-ul bun:
http://xs413.xs.to/xs413/07112/itunesscrn1612.jpg

Nu gasesc butonul de edit…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

ffmpeg sau handbrake sau video2Go…
Ah, am uitat ca esti pe pc. Scuze. Cauta, e plin netul de softulete gratuite.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

1. Din Ro nu putem sa avem cont in iTunes. Noi, pe Mac, avem softulete care cauta automat copertile, chiar si versurile. Tu, pe Hasta la Vista, tre’ sa cauti, ca sigur sunt.
Vezi ca poti sa nu importi coverurile in iPod.
2. File > New Folder
3. Dai click pe capul de coloana care te intereseaza.
4. Copertile, versurile, tagurile sunt “embeded” in fisierul mp3. Pe Mac e un programel care poate salva copertile separat, dar nu-mi aduc aminte cum ii spune.
5. Ti-a spus iaru.
6. Editandu-i tagul.
7. Doar daca iti apare butonul de Get.
8. Gapless: in tagul albumului. Crossfade: in Preferintele lui iTunes.
9. nu poti.
10. Poti sa-l tii ca HD, dar nu e indicat sa-ti pui vreun sistem de operare si sa-l accesezi la greu, ca e un disc lent si se incalzeste repede.

Mai baga si tu un ochi in Help.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

huRRicane, pentru album art folosesc Album Art Aggregator.
Pentru editarea in masa a melodiilor si “injectarea” album art-ului direct in mp3-uri, folosesc MP3Tag.
Ambele programe sunt free si sunt absolut brici.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
fishbone - 13 Martie 2007 08:48 PM

huRRicane, pentru album art folosesc Album Art Aggregator.
Pentru editarea in masa a melodiilor si “injectarea” album art-ului direct in mp3-uri, folosesc MP3Tag. Prefer metoda asta desi se adauga cativa kb la melodie, dar macar stiu ca sunt independent de programe, atata timp cat “cant” melodia pe un mp3 player sau program care stie de coperti, ele or sa apara. Ca mi-a crapat iTunes si s-au dus cu el si copertile la o reinstalare completa.
Ambele programe sunt free si sunt absolut brici.

2 din 2
2

‹‹ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!      Update nou iTunes ››