N-am vrut sa mai deschid un topic…mi-a venit ipodul (in 2 zile btw
)
Problema e ca nu ma descurc prea bine cu itunes, internetul e deja suprasaturat, intri din link in link, fel de fel de tweak-uri, features, accesorii, scripturi, programele. etc.
Pana una alta, am niste nelamuriri legate de itunes. Pun un screenshot din Library ca sa intelegeti mai bine:
http://xs413.xs.to/xs413/07112/itunesscrn1612.jpg.xs.jpg
1
Dupa cum stiti, in Romania nu putem face cont pe itunes (sau..?). Deci e mai greu cu copertile de albume… Eu caut coperta manual, selectez toate melodiile dintr-un album (in Library), dau get info, si pun coperta. Dar ce am observat e ca atribuie aceeasi imagine la fiecare melodie in parte, ocupand ipodul cu spatiu degeaba. Vreau ca o SINGURA poza sa apara la fiecare melodie din acel album, nu sa mi-o multiplice de atatea ori.
Apropo, vazusem printr-un topic trecut ca folositi un widget yahoo sau alt soft, care cauta automat copertile, as fi recunoscator daca stiti o metoda mai simpla decat cea pe care o folosesc eu.
2
Pot face foldere in Library?
3
Cum pot muta ordinea melodiilor in Library/Playlist, simplu cu drag & drop? Momentan trebuie sa dau get info pe fiecare melodie si s-o numerotez.. Deasemena, cum le pot numerota mai repede?
4
Cum salvez tot ce am sortat (inclusiv coperti, tag-uri, ordine) in Library, ca dupa un reinstall, sa le am la fel? (nu vreau backup la mp3-uri, ma intereseaza doar sa retina ce am scris mai sus, adica sa bag iar mp3-urile in Library dar sa retina ordinea, coperta etc
5
Vad ca nu pot sa bag in library decat mpeg4 (pt. a-l converti mai tarziu), cu avi n-a mers. Problema e ca dureaza enorm de mult, si nu se aude sunetul pe ipod. Ma intereseaza un soft dedicat codarii, care sa converteasca orice format in .mov . Iarasi e plin internetul de asa ceva asa ca astept o sugestie de la voi.
6
Observ ca sunt niste categorii pe ipod la “Videos” : Movies, Music Videos, Video Podcasts. Am bagat un videoclip, dar mi-a aparut la Movies. Cum pot sa decid eu in ce folder sa fie?
7
Pot sa descarc podcasturi gratis de pe itunes daca n-am cont?
———Si niste intrebari legate de ipod:———
1
Cum pot accesa mai repede functiile repeat/shuffle ? (nu din Settings..) Optiunea shuffle e chiar in meniul principal,dar cum imi rearanjez la loc lista in ordine alfabetica ? Si n-am inteles la ce face shuffle, la playlistul curent sau la toata muzica?
Unde sunt optiunile gapless playback si crossfade? (daca sunt)
2
Cum pot modifica ordinea melodiilor intr-un playlist, direct de pe ipod? (manual, sau macar dupa niste criterii automate, de genul, ordine alfabetica, marime, durata etc) Nu imi ziceti sa-mi fac playlist-uri on-the-go
, vreau sa le modific pe cele curente.
3
Are ceva daca tin tot timpul ipodul pe modul Hard Disk ?
4
Am bagat niste fisiere .txt in folderul Notes, de pe ipod, dar vad ca e o limita de caractere…am deschis un .txt mai lung si nu-mi afiseaza tot. E vreo solutie?
Cam atat deocamdata, astept ajutor :D Mersi