Restrictie mica publicitate - prea dura pentru cumparatori.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.01.15

Salut

Inteleg restrictia cu 30 de zile la sectiune de vanzari, ca altfel inflorea spam-ul. (Desi, in era asta dominata de olx.ro si tocmai.ro, care atrag grosul traficului de anunturi, nu cred ca mai e spaima asa de mare.)

Problema care o vad eu insa, e la sectiunea Cumparare.
Serios, imi pun speranta in forum ca voi gasi vanzatori ok (nu anonimi de pe olx), insa daca vreau sa postez cum ca eu caut sa cumpar un anumit produs, nu pot, pentru ca sunt in carantina aia de 30 de zile.
Vroiam astfel sa primesc si ceva oferte de la userii de pe forum, insa trebuie sa stau pe bara 30 de zile. Cine stie, poate un user decidea ca nu mai are nevoie de ce cautam eu (fara sa fi pus anunt ca-l vinde)

Asa ca, nu se poate micsora embargo-ul doar la acea sectiune?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 28.04.13
Graphmaster - 08 Februarie 2015 10:06 PM

Salut

Inteleg restrictia cu 30 de zile la sectiune de vanzari, ca altfel inflorea spam-ul. (Desi, in era asta dominata de olx.ro si tocmai.ro, care atrag grosul traficului de anunturi, nu cred ca mai e spaima asa de mare.)

Problema care o vad eu insa, e la sectiunea Cumparare.
Serios, imi pun speranta in forum ca voi gasi vanzatori ok (nu anonimi de pe olx), insa daca vreau sa postez cum ca eu caut sa cumpar un anumit produs, nu pot, pentru ca sunt in carantina aia de 30 de zile.
Vroiam astfel sa primesc si ceva oferte de la userii de pe forum, insa trebuie sa stau pe bara 30 de zile. Cine stie, poate un user decidea ca nu mai are nevoie de ce cautam eu (fara sa fi pus anunt ca-l vinde)

Asa ca, nu se poate micsora embargo-ul doar la acea sectiune?

Ai dreptate.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 20.07.10

eu am mai propus la un moment dat creearea unui subthread unde se pot posta anuntiri de vanzare/cumparare/schimb de obiecte non-apple. raspunsul primit a fost ca nu se poate ca nu este in ton cu ideea forumului, respect asta. eh ar fi o idee buna sa se reconsidere decizia si sa se poata acorda acolo drepturi de a posta dupa, o zi,2,3 eventual. smile

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hai ca o luna trece repede smile

(Ne-am consultat si ramane neschimbat: macuser nu este site de mica publicitate!)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Posteaza aici ce doresti sa cumperi,
am sa re-postez eu in numele tau la cumparari.
Vei fi contactat direct.

Adminii au cam plecat din tara, si sint obositi.
Cu toata antipatia lor fata de mica publicitate,
forumul are azi
13k topice despre hardware, software, diverse, pe care le agreaza si
20k topice despre vanzari, cumparari, schimburi si reclame, pe care le cenzureaza

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Alex, cu toata simpatia fata de tine, avem un regulament, care vrem sa fie respectat. Eu vreau sa cred ca mentinem aria de Mica Publicitate curata, nu ca o cenzuram.

Daca numarul de postari ar fi criteriul, atunci poate ar trebui sa numim forumul “Fun”, ca acolo sunt cele mai multe postari.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Cand l-am nascut pe acest forum, l-am nascut pentru ca el sa serveasca
necesitatilor unei comunitati foarte mici de macuseri.
Comunitatea de macuseri s-a extins datorita forumului.
Oamenii au prins curaj sa intrebe si sa primeasca raspuns.
Oamenii au dus vorba despre oameni, si s-au adunat mai multi.
Nu a facut nimeni SEO, si marketing, si content management,
nici eu nici Tudor, nici voi adminii, nici Paliga.

Fiecare a dat si a luat ce a considerat util.
Unii au vandut, unii au cumparat produse,
unii au oferit servicii, altii au beneficiat de ele.
Unii au scris carti pe bani, altii au scris carti electronice pe gratis.

Ati mostenit un forum matur si ati decis ca merita un nou regulament,
AVETI un regulament, pe care VRETI ca (virgula) comunitatea sa il respecte.
VRETI ca o comunitate sa se alinieze la doleantele voastre.
Ati creat o asociatie (inchisa) denumita dupa COMUNITATE.
Va doriti an de an, 2% de la COMUNITATE, pentru asociatie

Cu toata simpatia pentru mine si COMUNITATE,
adunarea nationala de anul trecut a fost trecuta sub tacere.
iar aniversarea de 10ANI de acum cateva saptamani,
a fost marcata printr-un post pe Facebook, poza mea in tren???

Nu e fun, dar eu va multumesc, in numele MEU si al COMUNITATII

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

bună dimineața și ție!
nu e fun, dar nici forum comercial nu este - dealtfel, la nici o întâlnire macuser, naționala sau locală, nu a fost ridicată problema transformării secțiunii de mică publicitate într-un magazin virtual fără control;
iar la marcarea celor 10 ani, nu cumva era un link acolo, nu numai poza ta care băteai drumul spre bucurești?

Fiecare poate vinde și cumpăra în limitele regulamentului, iar moderatorii (și adminii obosiți) au observat în timp ce greu e să ordonezi haosul!

În numele meu îți doresc numai bine…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 20.01.15

Inteleg ideea curateniei pe forum, dar sunteti mai catolici decat papa pt sectiunea cumparare. 
Macar sa fi injumatatit perioada de asteptare la Cumparari (gen 1-2 saptamani doar) in comparatie pt cea de vanzari. La Vanzari ar spama in draci noii useri, nu la Cumparari.

Intre timp mi-am gasit Mac-ul dorit prin intermediul altui site, insa poftim cazul meu: caut de ex tastatura veche de mac, modelul white-plastiky de dinainte de cea flat-aluminium. Vroiam sa pun topic ca sunt in cautare de asa ceva, dar mai am de asteptat 3 zile pana implinesc luna de user ca sa pot posta la Cumparari.
Luna aproape a trecut pana la urma, dar tot bizar mi se pare sa astept atata ca sa pot sa intreb pe forum “care aveti asa ceva? sunt in cautare sa cumpar”. Asta pentru ca prefer macuser, pentru ca alte site-uri/burse de anunturi sunt jungle si deseori cu oameni pe care ii doare in cot daca incerci sa ii intrebi detalii la subiect pt un produs.

Daca e vorba de limitare din engine-ul forumului, ca embargo-ul e posibil doar global pt Mica Publicitate si ca nu se poate diferentia Vanzari de Cumparari, atunci inteleg.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ne bucurăm că preferi forumul macuser și-ți mulțumim pentru asta
atmosfera generală de aici este dată și de regulile pe care ni le-am impus inclusiv nouă
probabil că dacă frecventezi și alte forumuri ai observat ce restricții sunt în zonele comerciale
în plus, în secțiunea de mică publicitate sunt indicate alte platforme care fac comerț pentru cei cu nevoi urgente - poate că puțină lume observă acest amănunt

nu am găsit încă engine-ul potrivit pentru a avantaja un user în fața sutelor de spammeri, dar mai căutăm, comunitatea macuser nu are încă resurse de a sprijini această platformă (!)

‹‹ Rss site      Sterge User ››