RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Sper sa nu fiu picat din luna si sa fie asta un aspect adresat/stiut.
Se poate pune la loc locatia sub username? Ca sa vedem toti dintr-un foc de pe unde suntem. Parca o vreme nu a fost, apoi a aparut si a disparut din nou.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

si eu vroiam sa zic acelasi lucru ... personal mi se pare o idee buna sa stim fiecare de pe unde suntem ...
altfel daca vreau sa vad de unde e user-ul X trebuie sa il caut si sa vad de unde este ... Personal cred ca acel camp cu locatie ar trebui sa fie obligatoriu de completat la inreg ... iar daca apar “berbeci” care sa bage abureli, propun sa fie atentionati de administratori, si daca nici atunci nu isi completeaza profilul, sa fie dati afara ... Parerea mea!  smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mscpro - 06 Martie 2007 07:17 AM

si eu vroiam sa zic acelasi lucru ... personal mi se pare o idee buna sa stim fiecare de pe unde suntem ...
altfel daca vreau sa vad de unde e user-ul X trebuie sa il caut si sa vad de unde este ... Personal cred ca acel camp cu locatie ar trebui sa fie obligatoriu de completat la inreg ... iar daca apar “berbeci” care sa bage abureli, propun sa fie atentionati de administratori, si daca nici atunci nu isi completeaza profilul, sa fie dati afara ... Parerea mea!  smile

S-a mai discutat chestiunea asta. Nu știu de ce, cei mai mulți evită să-și scrie locația, deși ar fi - în primul rînd - în avantajul lor, ar afla imediat cîți macuseri are în apropiere.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Și pe mine mă roade asta și voi încerca să o pun la loc. Și zic să tai total posts - să las doar bulinele. Mă bag la forat în mina Expression Engine - urați-mi noroc bun smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
psergiu - 06 Martie 2007 04:20 PM

Și pe mine mă roade asta și voi încerca să o pun la loc. Și zic să tai total posts - să las doar bulinele. Mă bag la forat în mina Expression Engine - urați-mi noroc bun smile

Sergiu, cred ca multi o sa zica sa tai nr de posturi insa cei mai multi vor o oarecare departajare (de ex sa lasi buline). Acum am observat ca treptele pt acordarea bulinelor s-au schimbat mult. Adica se acorda mult mai repede, la mai putine posturi. Am vazut ca cei cu 100 de posturi sunt deja membrii cu 3 patratele si eu cu 1500 am 4 patratele. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Asta cu bulinele e usor remediabila, ca sunt doar niste praguri din setari. Locatia sub username e mai dificil de facut de aceea ii urez lui Sergiu: Lămpaș luminos!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Gataaaa

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
psergiu - 06 Martie 2007 05:04 PM

Gataaaa

Arata frumos. Bravo!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Super! Cred ca este cel mai bine aşa. Îmi place ideea cu data de când fiecare dintre noi este membru MacUser. Aşa nu supără pe nimeni. No, m-am pus bine cu noul staff (lol).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sergiu rocks!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.03.06

misto smile /me likes it

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

buna treaba avetzi votul meu

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06
nevrozel - 06 Martie 2007 04:31 PM
psergiu - 06 Martie 2007 04:20 PM

Sergiu, cred ca multi o sa zica sa tai nr de posturi insa cei mai multi vor o oarecare departajare (de ex sa lasi buline). Acum am observat ca treptele pt acordarea bulinelor s-au schimbat mult. Adica se acorda mult mai repede, la mai putine posturi. Am vazut ca cei cu 100 de posturi sunt deja membrii cu 3 patratele si eu cu 1500 am 4 patratele. smile

Serj ... le donez p-ale mele cu placere lu’ nevrozel.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Inca una mica, daca se poate.
E posibil ca totusi la moderatori sa le apara acest status in loc de Member sau Super User? Ca sa se stie clar cine e cu administrarea.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pana se gasesc suruburile si surubelnitele potrivite, reamintesc: Administratorul e un nene format din psergiu, dacuBurebista, huk si altero. Moderator pentru moment este doar Cattus, la rubrica .Ro.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Aha, deci Cattus e doiul in carti si pe voi, mai ales tine, n-ar fi sanatos sa va enervam. M-am prins.
Joking, of course. Noi astia care suntem deja p-aci stim, ma gandeam mai mult la noii [l]useri.