Noul Photoshop killer?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru ca mi-e clar ca Photos o sa fie un pas inainte fata de iPhoto, dar un pas inapoi fata de Aperture, inca mai caut alternative. Nu am gasit inca nimic care sa-mi placa. Eu unul am nevoie in special de un bun organizator, in care sa pot face si ceva retusari; adica, Aperture. Probabil ca peste vreun an-doi va trebui sa trec la Lightroom, daca nu apare ceva mai simpatic pana atunci.

Ceva simpatic pare a fi Affinity Photo, care acum e in beta (free) si va costa 50 dolari. Cei de la PetaPixel il compara cu Photoshop, si zic de bine despre el. Mie mi se pare ca o comparatie mai adecvata ar fi Pixelmator.

Am facut un mic test cu o poza destul de simpla, in care am aplicat rapid Content Aware Fill (Photoshop) si Inpaint (Affinity Photo); in ambele situatii am marit cu cativa pixeli catre stanga aria selectata. Photoshop a facut o treaba mai buna.

Dar mi se par einteresant Affinity Photo si sunt curios ce zic cei care se pricep mai bine.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Astept si eu beta. Nu fac astfel de editari deci nu ma intereseaza, dar sper sa se descurce la restul pentru ca as da 50$ si sa scap de monstru ala de photoshop

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.02.15

Buna Altero,

Eu sincer l-am testat si mi-se pare foarte bun,spun asta din prisma vitezei de procesare modul de lucru,multe scurtaturi sunt aceleasi ca si in photoshop si sa luam in considerare este mult mai ieftin. (valabil celor cu afacere proprie)
Eu am un Imac late 2012 si merge struna pe el, avind in vedere ca nu am fusion drive si nici ssd smile
Ce nu mi-a placut e obtiunea export :-( fiind obijnuit cu command s… nu se intimpla nimica, iar marea majoritate a obtiunilor de plending, filre sunt la indemina.
Ce am mai observant eu este ca are un lag pentru tablete grafice Wacom, ceea ce le-am si comunicat celor de la affinity, si urmeaza updaturi si multe alte inbunatatiri.

‹‹ Photos beta      Problema Airplay Itunes ››