Cum beneficiez de maxim wifi AC
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

am un macbook pro late 2013 cu AC si un router asus rt-ac87u
pe specificatii routerul ar ducema maxim 1734Mbit.. mie imi arata 975 Mbit.. e de la rouetr sau de la mac ?
standard e in 80MHz si canal 48. eu am modificat doar canalul pe 112 fara rezultate notabile.
zilele trecute probam cu un BT Homehub 5 care e de 1300MBit si tot asa aveam , maxim 975

in utilitarul de retea imi arata link speed 11Mb raspberry
am ce sa-i fac sau astia de la asus mi-au vandut specificatii pe hartie ?

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Depinde probabil si de device-uri, cate antene mimo au. Air-urile au 2, Retina 3. Routerul tau vad ca are 4. Cu cat mai multe antene >viteza superioara in A.C.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Stiam ca daca in retea sunt mai multe tipuri de deviceuri cu viteze diferite, atunci toata reteaua va lua viteza cea mai lenta (a celui mai lent device)....
Ptr cei ce se pricep mai bine ..... am explicat corect? smile

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

Salut, din ce am citit pe un review de la cnet:

“Keep in mind that while the router supports all existing Wi-Fi clients on the market (regardless of their Wi-Fi standards), in order to achieve the quad-stream speed, you also need quad-stream-enabled clients. Currently there aren’t any on the market, though some are expected to be available by early next year.” - adica merge la 1.7Gbps dar doar in anumite conditii.

Oricum viteza de wireless este similara cu viteza declarata la stick-urile de internet, scrie 14.4Mbps dar nu treci niciodata de 7-8Mbps.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: home
Macuser din: 03.08.10

Seteaza latimea de canal si canalul pe auto. Apoi foloseste wpa2 nu wpa, ca algoritm pt parola. Poti vedea direct viteza de conexiune, tinand apasat pe ALT, apoi click pe iconita wireless de sus. Report back.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Testul fa-l pe un Mac cu SSD, o sa vezi diferente importante.
Eu am un Asus RT AC68U, se misca foarte bine. Al tau ar trebui sa mearga si mai bine (are procesor mai bun si mai mult RAM). Testez si eu diseara si revin. Dar -ca regula- sârma e sfântă, folosesc WiFi-ul doar pentru telefoane si tablete. Chiar si TV-ului ii dau net prin cablu.