Dupa zecile de ani de la aselenizare unde rover-ul electric a plimbat pamintenii,iata ca e rost si pe la civili de niscaiva tehnologie care umple conturile corporatiilor
Dacă în mod normal mă dau în vânt după designul Apple, la o mașină caut exact opusul: design clasic, motor clasic, piele, lemn (lemn!)... astea futuriste sau vai-salvăm-pământu’, gen Prius, îmi provoacă frisoane (dacă pentru a salva pământul tre să conduc o mașină urâtă, la naiba cu pământul). Așadar iCar-ul mă va lăsa rece, în cel mai optimist scenariu.
bineînţeles că va fi un joint venture
apple o să facă ce știe în parteneriat cu unii care fac mașini
cum o să se cheme proiectul sau mașina, nu e decât strategie de marketing
O sa semene cu noul mac Pro. Un cilindru mare si negru, intrii in el de-a lungul si se rostogoleste pana la destinatie. Vine cu o cutie de 100 de iPilule contra gretei/ametelii. Extra pilule pt 0.99/buc
design clasic, motor clasic, piele, lemn (lemn!)... astea futuriste sau vai-salvăm-pământu’, gen Prius, îmi provoacă frisoane (dacă pentru a salva pământul tre să conduc o mașină urâtă, la naiba cu pământul).
Conform unui articol din The New Yorker, Sir Ive folosește acum un Bentley Mulsanne ⎯ foto: 1, 2, 3, 4. Nici nu mă aștept să-l văd în vreo cutiuță electrică al cărei motor face un zgomot de periuță de dinți pe baterii, cu inserții de imitație de lemn din plastic reciclat pe interior.
http://9to5mac.com/2015/03/02/apple-car-2/
Vehicles; Apparatus for locomotion by land, air or water; electronic hardware components for motor vehicles, rail cars and locomotives, ships and aircraft; Anti-theft devices; Theft alarms for vehicles; Bicycles; Golf carts; Wheelchairs; Air pumps; Motorcycles; Aftermarket parts (after-market parts) and accessories for the aforesaid goods.