Problema Airplay Itunes
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Basel-CH
Macuser din: 15.11.14

Buna seara.De ceva vreme,am achizitionat un wi-fi speaker -Clint Odin,de buna calitate,sunt foarte multumit de el.Insa,ieri,am observat ca nu imi mai apare iconita Airplay in Itunes,pe Mackbook.Am cautat pe acest forum,nu am gasit nici-un raspuns.Ma poate ajuta careva cu o solutie? Mentionez ca prin cablu merge perfect,doar ca nu mai apare iconita Airplay in Itunes,deci nu mai pot asculta muzica wi-fi.Multumesc anticipat si o seara placuta tuturor.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Ai incercat si de pe iPhone/ iPad? Esti sigur ca esti pe aceeasi retea? Important daca ai router pe 2 benzi 2.4 si 5ghz. Are vre-un buton de reset sau ceva apropiat boxa?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Verifică să ai ultimul firmware.
Încearcă așa:

Know Issues
If speakers are in MultiRoom (WHA) mode, then MultiRoom function may crash (no music output) if speakers have been in Sleep mode for a long time (typical several hours). Can be fixed by powering OFF speakers and power ON again.

sau așa:

Wi-Fi Sharing (iOS Device):
You can also share your Wi-Fi settings from your iOS device (ex. iPhone/ iPad).
1. Connect your iOS device to the USB port on ODIN. (Make sure both devices are powered on and that your iOS device is unlocked).
2. Press the Wi-Fi setup button on the back side of ODIN and choose “Allow” on your iOS device to share your Wi-Fi settings.
3. ODIN will now reboot and try to establish Wi-Fi connection. If successful ODIN will say: “Your device is now connected”.
Note: If a Wi-Fi connection cannot be established ODIN will return to the previous state

Descarcă și citește manualul. Acolo sunt mai multe opțiuni de conectare…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Da,de pe iphone merge.Si este in aceeasi retea.In ceea ce priveste boxa,are un buton de reset wi-fi,am resetat-o,totul este ok,numai ca ,asa cum am specificat,in Itunes nu mai apare iconita Airplay.Ce parere ai?Voi incerca chiar acum sa ii mai dau inca o data reset…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Nvmarian@...Da,totul este ok,asa cum am spus.Am manualul ,varianta tiparita ,de la el…I-am dat si al doilea reset,si tot nu apare iconita in Itunes.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Va multumesc pentru raspunsuri…Am rezolvat pana la urma…ramasesem,,fixat”pe Itunes,si acum,cand am vazut ca nu reusesc sa rezolv,am incercat alte variante de conectare.si am reusit via Music Direct,prin router,merge perfect acum.Va multumesc f mult.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

“Rețeaua” este cea pe care o face boxa sau este o rețea WiFi locală?
Vezi în manual “CONNECTING TO NETWORK Via Web browser (Music Direct)” sau caută de pe MacBook reteaua “Clint | ODIN”...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
nvmarian - 17 Februarie 2015 06:23 PM

“Rețeaua” este cea pe care o face boxa sau este o rețea WiFi locală?
Vezi în manual “CONNECTING TO NETWORK Via Web browser (Music Direct)” sau caută de pe MacBook reteaua “Clint | ODIN”...

Multumesc,Marian.Asa am rezolvat pana la urma….i-am dat reset la CLINT,si am cautat pe MacBook reteaua Clint-Odin.Multumesc inca o data,sper sa nu mai am probleme.