Folie protectie Macbook 13
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.07.14

Salut, am un Macbook Pro retina 13 2014
Vreau sa cumpar un set de folii protectoare pentru fata si spate, aveti o sugestie de unde pot cumpara din RO?
Am vazut pe site la Aliensurface ca au de vanzare dar vreau sa explorez si alte optiuni, am pe iphone folie de la ei si nu pot sa zic ca e ceva special.
Nu m-ar deranja si pentru display, doar ca sa fie praful mai usor de curatat.

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Parerea mea este ca nu ai nevoie de asa ceva. Daca ai grija de el cat de cat nu ti si va zgaria. Doar pe spate daca vrei sa il protejezi poti sa ii pui niste picioruse din alea mai inalte cum se pun la mobila, etc. Eu asa am la al meu din 2011 si nu are nici o zgarietura.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

As fi inclinat sa-i pun, il mai misc pe birou, se loveste de boxa.. il iau cu mine in geanta, se freaca de fermoar. Sunt destui factori si nu m-ar deranja sa am o folie pe el. Cel putin cateva luni, pana incep sa-l neglijez.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13
Mircea Mihai - 19 Februarie 2015 07:57 PM

Parerea mea este ca nu ai nevoie de asa ceva. Daca ai grija de el cat de cat nu ti si va zgaria. Doar pe spate daca vrei sa il protejezi poti sa ii pui niste picioruse din alea mai inalte cum se pun la mobila, etc. Eu asa am la al meu din 2011 si nu are nici o zgarietura.

Salut, de unde procur astfel de piciorușe?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.01.15

ti-as sugera un hard case decat folie.
http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-laptop-Huse-Laptop/Artwizz-Husa-Laptop-Artwizz-Rubber-Clip-13-pentru-MacBook-Pro-Retina-Neagra-118839.html

eu asa ceva folosesc si se pliaza f bine.

Ms
R

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Eventual una transparenta, nu vreau sa-i schimb culoarea.
Am vazut asta http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-laptop-Huse-Laptop/Moshi-Husa-Laptop-Moshi-iGlaze-pentru-MacBook-Pro-13-Transparenta-118915.html
Sunt curios daca au si pentru modele mai noi.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.01.15

ce ai atasat tu nu e pentru modelul 13 retina. ms

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da.. de aceea am adaugat ultima propozitie smile