Nu-mi dau seama de la ce apar pe display niste pete albe ca niste “nori” in special in mijlocul ecranului (de fapt doar pe acolo sunt).Sunt vizibile doar pe fundal inchis.
M-am gandit prima oara ca, probabil e contact cu lichid,dar nu seamana deloc.Este o dunga orizontala in mijloc si una in forma de cerc ca marul de pe spate,si nu cred ca e coincidenta… ca la doua macbookuri sa vezi acelasi lucru.
Aveti habar de ce?
Daca acoperi cu un obiect opac sigla cu marul de pe spate, se mai vede cercul ?
Linia aia corespunde cumba cu muchia de la un rand de butoane pe tastatura ?
Daca te uiti dintr-o parte, capacul se vede ca si cum este un pic indoit inauntru/infundat ?
Daca acoperi cu un obiect opac sigla cu marul de pe spate, se mai vede cercul ?
Linia aia corespunde cumba cu muchia de la un rand de butoane pe tastatura ?
Daca te uiti dintr-o parte, capacul se vede ca si cum este un pic indoit inauntru/infundat ?
L-am acoperit ,tot se vede.Sincer muchia aia cred ca e pe langa tastatura.Dar daca displayul e stins ecranul arata ca nou, imaculat la fel si sticla din fata.
Daca linia “se pupa” cu muchia de la tastatura, inseamna ca capacula fost presat tare (fie s-a asezat cineva usor pe el, a pus ceva greu pe capac, sau a fost inghesuit intr-o geanta plina-ochi) si substratul LCD a fost strambat in zona aia.
Nu ai ce-i face - o folie LCD stramba nu se indreapta, doar se schimba cu totul.
Ai vrut portabil subtire - protejeaza-l - caci cu cat e mai subtire se stramba mai usor. Ori ii cumperi un shell-case rezistent, ori renunti la Apple si iti iei un Panasonic Toughbook.
Daca linia “se pupa” cu muchia de la tastatura, inseamna ca capacula fost presat tare (fie s-a asezat cineva usor pe el, a pus ceva greu pe capac, sau a fost inghesuit intr-o geanta plina-ochi) si substratul LCD a fost strambat in zona aia.
Nu ai ce-i face - o folie LCD stramba nu se indreapta, doar se schimba cu totul.
Ai vrut portabil subtire - protejeaza-l - caci cu cat e mai subtire se stramba mai usor. Ori ii cumperi un shell-case rezistent, ori renunti la Apple si iti iei un Panasonic Toughbook.
Eh,daca o sa-l schimb voi proba, scot lcd-u afara si voi vedea cat de tareee trebuie sa apesi pe el,ca sa distrugi folia aia,eu nu-mi amintesc sa-l fi inghesuit undeva sau altundeva .
Si eu am patit la fel cu MBP 2010, numai ca se asezase cineva pe el , am aflat ulterior. Dupa care, aceeasi problema mi-a aparut si pe un MB 2008, dar pe asta sigur nu sa asezat nimeni, ci poate la transport in rucsac sa fi fost presat. Cine stie…