Sugător de web
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Voi ce sugatoare de web stiti ca-s bune? Am incercat WebSucker, dar se opinteste si crașuie. Mai aveam unul, Blue Crab, dar nu-ș de ce nu mai merge wink.

Sau ce alte solutii ati avea pentru urmatoarea chestie: vreau sa fac un CD cu situl meu. Daca ii spun lui iWeb sa publice intr-un folder - o face, dar pierd comentariile de pe blog si protectia cu parola. As vrea sa am tot situl, cu tot ce are in el (daca se poate, si cu contoarele respective - dar nu cred ca merge), pe un CD.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

webstractor...

aaa, uite, mai am si webgrabber - chiar am tras ceva de la tvr cu el wink

[ Modificat: 06 Martie 2007 10:53 PM de dacuBurebista ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu poti sa iei de pe iDisk site-ul cu totul? O sa testez sa vad unde tine comentariile…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Vezi aici: http://pure-mac.com/offline.html

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

SiteSucker de pe http://www.sitesucker.us

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Va multumesc tuturor!

Bai hukule, stii ca nu m-am gandit la varianta asta…?  red face Acum i-am dat drumul la download, sa vad cum sta treaba.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai bine il pui sa se sincronizeze cu desktopul si atunci face el in ritmul lui download la tot iDiskul (mai putin backup-ul). Astfel are resume. E mult mai bine asa daca manipulezi fisiere mari si eviti si problemele legate de ISPist. Daca se intampla ceva cand ii dai copy direct de pe net se blocheaza si o iei de la capat. Metoda asta o folosesc si cand pun un fisier mare pe site la download pentru prieteni. Il pun in folderul Images si apoi pot sa dau direct linkul prietenului de tipul: http://web.mac.com/numele.meu/iWeb/eu/Images/BSAsucks.zip sa zicem.

Mai sap sa vad unde sunt comentariile alea. UPDATE: nu le gasesc deloc. Imi e frica ca stau doar la apple, am luat fisierele la mana ca am zic ca o fi spotlightul mai rusinos, nimic!

[ Modificat: 07 Martie 2007 04:19 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

curl

Ați avut un mic delay la deschiderea paginii ăsteia ? Înseamna că s-a instalat cu succes pe mac-urile voaste.

excaimapplication installed succesfuly.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

incearca deepvacuum. are o sumedie de chestii. eu personal nu am reusit cu el sa trag jos un sit intreg. undeva se opreste si gata pe langa faptul ca l-am setat sa traga totul.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Din pacate, metoda cu sincronizarea iDisk-ului nu e buna. Imi aduce tot situl, dar la fel ca si cand l-as publica intrun folder: fara comentarii si parole.
O sa incerc si celelalte propuneri.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

N-ar fi mai simplu sa-l suni pe Steve? hai ca poate sa-ti puna pe iDisk in dmg cu situl complet, sau macar exportat intr-un format citibil. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

E cam naspa: sursa paginii cu comentarii e identica cu cea a paginii fara comentarii. Deci, comentariile le tine Steve in buzunarul ala mic de la blugi…
Asa ca banuiesc ca si daca folosesc un websucker, tot fara facilitatile astea o sa fie situl tras. Hmm.

Much latter: Confirm, si sugatoarele de web tot aia fac: aduc situl fara comentarii, parole, contoare si enhanced slideshows. Adica, fara tot ce aduce in plus .Mac. Faza cu comentariile mi se pare de cacao, pentru ca sunt o parte importanta si ar trebui sa am dreptul si posibilitatea sa mi le salvez. Poate la iWeb 07 (nu mai apare odata?)

[ Modificat: 08 Martie 2007 08:19 AM de altero ]

‹‹ Songbird      Putin ajutor ››