Voi ce sugatoare de web stiti ca-s bune? Am incercat WebSucker, dar se opinteste si crașuie. Mai aveam unul, Blue Crab, dar nu-ș de ce nu mai merge .
Sau ce alte solutii ati avea pentru urmatoarea chestie: vreau sa fac un CD cu situl meu. Daca ii spun lui iWeb sa publice intr-un folder - o face, dar pierd comentariile de pe blog si protectia cu parola. As vrea sa am tot situl, cu tot ce are in el (daca se poate, si cu contoarele respective - dar nu cred ca merge), pe un CD.
Mai bine il pui sa se sincronizeze cu desktopul si atunci face el in ritmul lui download la tot iDiskul (mai putin backup-ul). Astfel are resume. E mult mai bine asa daca manipulezi fisiere mari si eviti si problemele legate de ISPist. Daca se intampla ceva cand ii dai copy direct de pe net se blocheaza si o iei de la capat. Metoda asta o folosesc si cand pun un fisier mare pe site la download pentru prieteni. Il pun in folderul Images si apoi pot sa dau direct linkul prietenului de tipul: http://web.mac.com/numele.meu/iWeb/eu/Images/BSAsucks.zip sa zicem.
Mai sap sa vad unde sunt comentariile alea. UPDATE: nu le gasesc deloc. Imi e frica ca stau doar la apple, am luat fisierele la mana ca am zic ca o fi spotlightul mai rusinos, nimic!
incearca deepvacuum. are o sumedie de chestii. eu personal nu am reusit cu el sa trag jos un sit intreg. undeva se opreste si gata pe langa faptul ca l-am setat sa traga totul.
Din pacate, metoda cu sincronizarea iDisk-ului nu e buna. Imi aduce tot situl, dar la fel ca si cand l-as publica intrun folder: fara comentarii si parole.
O sa incerc si celelalte propuneri.
E cam naspa: sursa paginii cu comentarii e identica cu cea a paginii fara comentarii. Deci, comentariile le tine Steve in buzunarul ala mic de la blugi…
Asa ca banuiesc ca si daca folosesc un websucker, tot fara facilitatile astea o sa fie situl tras. Hmm.
Much latter: Confirm, si sugatoarele de web tot aia fac: aduc situl fara comentarii, parole, contoare si enhanced slideshows. Adica, fara tot ce aduce in plus .Mac. Faza cu comentariile mi se pare de cacao, pentru ca sunt o parte importanta si ar trebui sa am dreptul si posibilitatea sa mi le salvez. Poate la iWeb 07 (nu mai apare odata?)