Cum instalez 10.7.5 pe curat?! Am instalat pe deasupra la Snow Leopard, merge si am si programele care erau instalate.
NU am decat fisierul .dmg si nu ma lasa sa fac stick bootabil, zice sa lansez imaginea…
Ms
Mai citește și tu ghidul macuser… ai să găsești acolo sigur cum se face un stick boot-abil din acel .dmg. Dar, ca fapt divers, să nu crezi că asta va face să ruleze mai bine sau mai iute… OS X este altceva decât Windows. Tot ca fapt divers… nu știu de ce spui că ai auzit că unii au putut instala Yosemite sau Mavericks pe un hardware mai slab ca cel al MB-ului tău. Hardware-ul tău, mai exact placa video, nu are suport de la Apple pentru 64 biti, condiție obligatorie rulării sistemelor de operare de la Mountain Lion în sus… eu pot să garantez că pot instala chiar și Mavericks pe el dar fără accelerare video, ceea ce te-ar face să-ți smulgi părul din cap așteptând să se deschidă browser-ul… realitatea este că pe hardware-ul tău s-ar putea instala 10.8, adică Mountain Lion dar cu oarecare rezerve… studiază acest link și vei vedea despre ce este vorba.